Kirami-verdeler FrankenSpa zorgde in een recordtijd voor Kirami buitensauna’s en hottubs in de traumHaff-vakantiehuizen aan het Szczecin Lagoon. Een win-winsituatie!
De saunacultuur buiten Finland? Kun je in Monaco naar de sauna? Valtteri Bottas geeft zijn mening en vertelt over de Kirami FinVision-sauna.
Interieurontwerper Minna Haapakoski plaatste op haar cottage-patio een Chill-hottub. Lees over haar ervaringen en ontdek tips voor de plaatsing van je hottub.
Almost Heaven Saunas lanceert de Kirami-hottubs op de Amerikaanse markt. Lees meer over de sauna- en badcultuur in Noord-Amerika.
Kirami sponsorde de zomertrip van de Finland-blogger René Schwarz. Hij bezocht onze fabriek, testte de FinVision-sauna en streamde live uit een Kirami-hottub.
Cantick Head Lighthouse combineert een spectaculair uitzicht met een traditionele Finse sauna- en hottub-ervaring. Lees hier meer over de unieke ligging.
De Finse sauna: wereldwijd een unieke ervaring, ondersteund door het ‘Sauna from Finland’-netwerk. Lees meer over hoe het netwerk internationale ondernemingen helpt.
Survivalist Valerjan Romanovski onderzoekt de grenzen en mogelijkheden van het menselijk lichaam. Hij wordt ondersteund door Vingberg Polska, een wederverkoper van Kirami-hottubs. Lees verder!
Riitta Okkonen en haar man Jukka bezitten een vakantiehuis in Oostenrijk, waar ze al vele jaren een Kirami-hottub hebben. Het echtpaar brengt de zomers thuis in Finland door, waar ze de boerderij die vroeger in bezit was van Riitta’s ouders hebben verbouwd tot een prachtig vakantielandhuis, omgeven door een idyllisch landschap. Lees waarom ze ook een hottub wilden bij het vakantielandhuis…
In de hottub kunnen onze viervoetige vrienden ook meegenieten. Kijk hoe Onni de hond, die gek is op water, met een mooie sprong in de hottub belandt.