Weg uit de sleur van alledag: Sydän-Hämeen Safarit

Sydän-Hämeen Safarit biedt haar klanten het gebruik van een Kirami-hottub aan | Kirami

 

Sydän-Hämeen Safarit biedt haar klanten het gebruik van een Kirami-hottub aan

Eén van Kirami’s oudste klanten is Mika Eerola’s bedrijf Sydän-Hämeen Safarit, dat recreatieve diensten aanbiedt en gevestigd is in Pälkäne, midden in de regio Häme, op een prachtige plek aan de oever van het Mallasvesi-meer. Het bedrijf bedient groepen van verschillende omvang door gelegenheden, bijeenkomsten en gezellige avonden voor klanten en personeel te organiseren en geschikte programma’s daarvoor, van safari’s van enkele uren tot pakketten op maat met volledige verzorging voor een heel etmaal.

- Bij ons komen veel gasten van bedrijven, personeelsclubs, toeristen…plezierige mensen. We bieden sneeuwscooter-, quad- en waterjetsafari’s aan, en na de safari is er natuurlijk sauna, hottub en lekker eten, vertelt Mika Eerola.

 

Weg uit de sleur van alledag: Sydän-Hämeen Safarit | Kirami
Weg uit de sleur van alledag: Sydän-Hämeen Safarit

 

De hottub wordt druk gebruikt

Onze populairste seizoenen en activiteiten zijn de sneeuwscootersafari’s die we in februari en maart organiseren en de waterjetsafari’s in juni, juli en augustus.

- Met quads gaan we het hele jaar door op pad en het beste seizoen daarvoor is in augustus na de zomervakanties en in november, somt Eerola op.

De populariteit van de hottub is niet aan een seizoen gebonden.

- De groepssauna aan het meer is het hele jaar in gebruik. Bijna elke groep wil bij het saunaprogramma de hottub erbij hebben, vertelt Eerola.

Sydän-Hämeen Safarit heeft een 8-persoons aluminium hottub van Kirami in gebruik, “een Fins kwaliteitsproduct”, zoals Eerola het omschrijft. Bij de aanschaf, jaren geleden, was het duidelijk dat de keuze op een hottub van Kirami zou vallen.

- We willen natuurlijk altijd producten gebruiken die zo dichtbij mogelijk worden gemaakt. En wanneer Kirami hier in de buurt de kwaliteit maakt die precies bij ons past, waarom zou ik dan iets anders kiezen.

In de toekomst liggen er mogelijk nog meer aankopen in het verschiet.

- Misschien is een soortgelijk bad met koud water wel spannend naast een warme hottub, denkt Eerola.

 

Sydän-Hämeen Safarit - De hottub wordt druk gebruikt | Kirami
Sydän-Hämeen Safarit - De hottub wordt druk gebruikt

 

Goede herinneringen

In de loop der jaren hebben we veel goede herinneringen aan onze gasten overgehouden. Hoewel niet alle klanten bijvoorbeeld direct warmlopen voor de trucjes om het badwater ’s winter af de koelen.

- De mannen uit Zuid-Afrika schrokken nogal, toen ik hun te hete badwater koelde door er sneeuw in te scheppen, terwijl de klanten al in de hottub zaten, lacht Eerola.

Ook de gasten van over ver vermaakten zich uiteindelijk goed. Ook met onze eigen club genieten we van de hottub.

- Ik herinner me nog de keer dat we probeerden hoeveel personen we in 8-persoons hottub konden krijgen. 17 slanke dansers pasten erin, de meisjes meegerekend. Veel water zat er niet meer in de hottub, toen we er weer uitgingen, glimlacht Eerola.

 

Safari’s en belevenissen sinds 1999

Sydän-Hämeen Safarit begon indertijd toen Eerola ander werk wilde gaan doen.

- In 1999 werkte ik nog bij Tammerneon in Tampere als constructieontwerper van lichtreclames. Ik wilde echter in de buitenlucht werken en met vakantievierende mensen en weg uit het glazen kantoor. In diezelfde tijd merkte ik dat er vraag was naar dit soort diensten, herinnert Eerola zich.

Nu biedt het bedrijf werk aan de ondernemer zelf, aan zijn gezin en aan seizoenskrachten.

- Je zou ons een klein, veilig en innovatief bedrijf kunnen noemen.

 

Mika Eerola - Safareita ja elämyksiä jo vuodesta 1999 | Kirami
Mika Eerola - Safari’s en belevenissen sinds 1999

 

Sydän-Hämeen Safarit Oy
Keiniänkuja 7
36600 Pälkäne
Puh 0400 539410
mika.eerola@sydanhameensafarit.fi
www.sydanhameensafarit.fi