Geniet van een Finse sauna of hottub met schitterend zeezicht bovenop de Schotse kliffen

Cantick Head Lighthouse combineert een spectaculair uitzicht met een traditionele Finse sauna- en hottub-ervaring | Kirami - Warmer feelings.

Klant verhaal 20.5.2021

 

De Kirami-hottubs en -sauna’s vind je op de meest bijzondere plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Cantick Head Lighthouse Self Catering Cottage op het Schotse Hoy, een van de Orkney-eilanden? Genieten van een hottub en sauna terwijl je de eindeloze zee aanschouwt, heerlijk toch! Met een beetje geluk spot je zelfs een orka terwijl je in je warme Finse sauna zit.

 

Deze cottage kent een unieke ligging bovenop een adembenemende klif.  

Alan woont samen met zijn vrouw Vicky en hun drie kinderen in het Cantick Head Lighthouse | Kirami
Alan woont samen met zijn vrouw Vicky en
hun drie kinderen in het Cantick Head
Lighthouse

Cantick Head Lighthouse – zowel de woning als de vuurtoren stammen uit 1856 – ligt zo afgelegen dat de dagelijkse sleur even volledig van je afglijdt. In ruil kun je rekenen op tijdloos comfort in een extreem charmante omgeving. Hier vind je alles wat je je bij een ontspannende vakantie kunt voorstellen, inclusief een compleet uitgeruste keuken, een gezinsbadkamer en een gezellige lounge met haardvuur. Wat je volgens Alan Mackinnon nog mag verwachten: een schitterend zicht op zee, een barbecue, een vuurkorf en natuurlijk een Kirami-hottub en -sauna.

Alan woont samen met zijn vrouw Vicky en hun drie kinderen in het Cantick Head Lighthouse. 

“Drie jaar geleden trokken we naar hier om de cottage uit te baten, vermoedelijk de meest unieke accommodatie op Orkney Island. Je vlucht er volledig weg van de beschaving en belandt er op een historische plek met spectaculair zeezicht. Vlak bij de vuurtoren zelf bevindt zich de gezellige cottage met twee slaapkamers, ideaal voor vier tot vijf personen, en ook de hond is welkom!”

 

Geniet van de voorbij zwemmende orka’s en het noorderlicht

De Mackinnons willen je eerst en vooral een onvergetelijk verblijf aanbieden.

“Deze magische locatie trekt gasten uit de hele wereld. Ons doel: hun een onberispelijke service aanbieden en onze dienstverlening steeds verder verbeteren.”

“Een voorbeeld van dit streven naar perfectie was de installatie van een hottub en sauna van Kirami. Zelf zijn we hier allemaal dol op, dus twijfelen we er niet aan dat ook onze gasten er veel plezier aan zullen beleven. Beeld je maar eens in hoe prachtig het zou zijn om vanuit de hottub of sauna de orka’s en sterrenhemel te aanschouwen, of zelfs het noorderlicht te kunnen zien! FinVision -sauna beschikt over een groot raam, ideaal dus.”

 

Cantick Head Lighthouse | Geniet van de voorbij zwemmende orka’s en het noorderlicht | Kirami - Warmer feelings
Geniet van de voorbij zwemmende orka’s en het noorderlicht

 

Indrukwekkende kwaliteit 

Alan Mackinnon was dolblij met het vinden van een traditionele hottub en sauna met houtverwarming. 

Cantick Head Lighthouse | Alan Mackinnon was dolblij met het vinden van een traditionele hottub en sauna met houtverwarming | Kirami
Alan Mackinnon was dolblij met het vinden van een
traditionele hottub en sauna met houtverwarming.

“Toen ik hoorde dat de Finse Kirami-producten ook in het VK verkrijgbaar waren, was ik meteen verkocht. Ik sprak met Mark van The Log Company, de Britse invoerder van Kirami. Hij was uiterst hulpvaardig, en ondanks onze afgelegen ligging in het noorden van Schotland was hij uitermate bereid om de producten bij ons te komen leveren en te plaatsen.”

“De hottub en sauna waren op één dag tijd volledig geïnstalleerd. Ik had al een betonnen ondergrond geplaatst voor een ideaal uitzicht op de zee.”

Mackinnon was zeer tevreden met de kwaliteit van de hottub en de sauna.

“Ik was sterk onder de indruk van de kwaliteit van de sauna en de hottub, en sta te popelen om de Finse saunatradities beter te leren kennen. Ik ben er zeker van dat veel gasten een duik zullen nemen in het koude zeewater om vervolgens op te warmen en te ontspannen in de hottub of sauna. We kijken alvast uit naar een jarenlang genot van de Kirami-producten en hopen dat de investering extra klanten aantrekt.”

 

 

 

Cantick Head Lighhouse | Deze magische locatie trekt gasten uit de hele wereld | Kirami
Deze magische locatie trekt gasten uit de hele wereld.

 

 

Wil je weten wat Cantick Head Lighthouse nóg te bieden heeft? Volg het op Facebook en Instagram: https://www.facebook.com/cantickhead/

@cantick_head