Kirami Family - de hottub voor het hele gezin

Kirami Family - de hottub voor het hele gezin | Kirami

 

Kirami’s FAMILY-hottub - veiligheid en gemak voor kinderen, ouderen en mensen met beperkte mobiliteit

 

Nieuw in de Kirami-familie was afgelopen voorjaar (2017) de FAMILY-hottub, bij de ontwikkeling waarvan rekening is gehouden met de behoeften van zowel kinderen als ouderen. Nu, een jaar na de lancering, kunnen we vertellen dat de ontwikkeling van dit baby-tot-opa-model geslaagd is. Zowel in eigen land als in Europa hebben velen het afgelopen jaar de voorkeur gegeven aan dit model.

 

Goede eigenschappen

Naast praktisch gemak is bij de ontwikkeling meer nadruk gelegd op veiligheid, onder meer resulterend in een nieuwe trap. Het is gemakkelijker om in en uit de hottub te klimmen. We zien dit als een goede eigenschap voor zowel de kleinsten van het gezin als voor oudere mensen, die de benen niet zo hoog kunnen optillen als ze zouden willen. De trap fungeert ook als zitplaats voor kleine kinderen en voor hen die tussen het baden door even willen afkoelen.

Dankzij de geringe waterhoeveelheid wordt de FAMILY-hottub wat sneller warm dan de eerdere modellen en dankzij het kunststof interieur is het bad gemakkelijk schoon te houden. De hottub is bemeten voor 4 personen en voor twee personen is er royaal ruimte. Aan beide zijden van de trap zijn er ook twee handige, geïntegreerde drankjesplaatsen.

 

Kleurpalet en accessoires

De inwendige kleur van de FAMILY-hottub is steengrijs en de buitenmantel is van zwart gebeitst vurenhout of ecoplank. De houtgestookte Cult-kachel is geschikt voor het verwarmen van de FAMILY-hottub. Als nieuwtje voor 2018 is het FAMILY-model behalve grijs ook verkrijgbaar in beige. In de beige FAMILY kunnen als accessoire Legroom led coronas lampen worden geïnstalleerd, omdat het licht erdoorheen schijnt (het licht schijnt niet door de grijze kunststof heen). We raden aan de ledverlichting tegelijk met de FAMILY-hottub te bestellen, zodat de lampen al in de fabriek kunnen worden geïnstalleerd. 

Andere aan te raden accessoires zijn het stevige en veilige isolatiedeksel of het kunststofdeksel van 170 cm, dat op de FAMILY-hottub past, net als op de eerdere Kirami hottub-modellen. Beide deksels kunnen ook worden afgesloten met behulp van een als accessoire verkrijgbaar dekselslot. 

Daarnaast is bij de FAMILY een speciaal daarvoor ontworpen (externe) FAMILY-trap verkrijgbaar, die het gemakkelijker maakt om in en uit het bad te stappen. Onder de trap past ook een klein zandfilter of een verwarmingseenheid die de temperatuur op peil houdt. Vergeet niet de vaste mokhouder die de bevestigingsslangen van de kachel bedekt en die verkrijgbaar is in de buitenkleur.

 

Kirami FAMILY - de hottub voor het hele gezin is ook geschikt voor romantische momenten. | Kirami
Kirami FAMILY | De hottub voor het hele gezin is ook geschikt voor romantische momenten. | Kirami

 

Labels