Geen hottub zonder sauna – het unieke verjaardagspakket met een speciale hottub en FinVision -sauna

Sauna en hottub in één pakket |Kirami

 

Al meer dan 20 jaar kunnen onze klanten dag in dag uit rekenen op de hoogstaande producten van Kirami. Twee decennia, dat moet gevierd worden! Daarom verhogen we de productie van onze sauna’s, zonder natuurlijk de hottubs te vergeten. Kun je je een betere combinatie inbeelden dan een echte Finse sauna plus een hottub uit hetzelfde gamma? Speciaal voor onze verjaardag kunnen onze klanten een unieke FinVision-sauna bestellen plus een bijhorende hottub, en dat voor een speciale bundelprijs. 

 

Speciaal voor onze verjaardag kunnen onze klanten een unieke FinVision-sauna bestellen plus een bijhorende hottub, en dat voor een speciale bundelprijs. | Kirami
Speciaal voor onze verjaardag kunnen onze klanten een unieke FinVision-sauna bestellen plus een bijhorende hottub, en dat voor een speciale bundelprijs.

 

Kirami streeft er van bij het begin al naar om een complete bad-ervaring aan te bieden. Voor onze 20e verjaardag willen we onze klanten een nóg vollediger pakket aanbieden: een Kirami FinVision-sauna plus een speciale hottub die qua uitzicht perfect bij elkaar passen”, aldus Kirami sales manager Konsta Katajisto.

Sauna en hottub. Een onafscheidelijk duo en nu ook gewoon samen verkrijgbaar. 

“Een sauna bezoeken is op zich al een unieke ervaring, en een hottub maakt het nóg mooier. De combinatie van beide is voor velen dé ideale manier om te ontspannen en de favoriete vrijetijdsbesteding. Het gesis van het vuur in een sauna zorgt ervoor dat je volledig ontspant, terwijl je in een hottub volledig tot rust komt tussen het geluid van de natuur. Dichter bij de Finse tijdbesteding kom je niet”, zo zegt Konsta.

“De Kirami FinVision-sauna werd volledig volgens de tradities ontwikkeld en heeft alles wat een sauna zo magisch maakt. En zoals de naam al doet vermoeden, krijg je met de FinVision-sauna een volledig nieuw beeld van de sauna-ervaring.”

 

Sauna en hottub. Een onafscheidelijk duo en nu ook gewoon samen verkrijgbaar | Kirami - Warmer feelings.
Sauna en hottub. Een onafscheidelijk duo en nu ook gewoon samen verkrijgbaar. 

 

Door en door Finse kwaliteit

Dat de Finse sauna een uiterst uniek gegeven is, blijkt uit het feit dat het op de UNESCO-lijst belandde met Immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid. 

“De Finse sauna wint overal ter wereld aan populariteit. De toevoeging aan de UNESCO-lijst zorgt ervoor dat de Finse saunacultuur nog meer bekendheid krijgt. Wij zijn er zeker van dat de sauna hierdoor in nóg meer landen aan bekendheid zal winnen”, zo vertelt Kirami-exportverantwoordelijke voor Duitsland Taina Hujo-Oittinen.

 

Kirami-sauna’s kregen het Finnish Key Flag Symbol, als bewijs dat ze in Finland vervaardigd worden | Kirami FinVision -sauna
Kirami-sauna’s kregen het Finnish Key Flag Symbol, als bewijs dat ze in Finland vervaardigd worden. 

 

Kirami-sauna’s kregen het Finnish Key Flag Symbol, als bewijs dat ze in Finland vervaardigd worden. 

“Onze sauna’s worden van a tot z ontworpen en vervaardigd in Finland, in de fabriek van Kirami zelf. We gebruiken bij voorkeur Finse materialen en we streven ernaar om de grondstoffen aan te kopen bij Finse leveranciers.”

“De Kirami FinVision-sauna is een van de weinige sauna’s die kant-en-klaar bij de klant wordt geleverd, dus volledig samengesteld en behandeld. Dankzij de uitstekende isolatie is onze sauna ook zeer energiezuinig. Aan de buitenkant ziet de sauna er rustiek en modern uit. Hierdoor past ze in quasi elke omgeving, of je ze nu op het strand aan de kliffen zet of in een stadstuin”, vertelt Taina.

 

Onze sauna’s worden van a tot z ontworpen en vervaardigd in Finland, in de fabriek van Kirami zelf | Kirami FinVision -sauna
Onze sauna’s worden van a tot z ontworpen en vervaardigd in Finland, in de fabriek van Kirami zelf.

 

Het potentieel van sauna’s

De productie van sauna’s heeft een vlotte start genomen.

“We begonnen met één saunamodel, vandaag zijn we met heel wat nieuwe ideeën bezig. In de nabije toekomst mogen we een reeks nieuwigheden verwachten, zowel wat productdetails betreft als voor het volledige productgamma. De fabriek voor de productie van sauna’s zal namelijk verdriedubbeld worden qua grootte.” 

“We zien een enorm potentieel in sauna’s. We plukken de vruchten van onze 20 jaar lange ervaring met welzijn, zowel op het vlak van productie als qua sales en marketing van de verschillende producten. De stap naar de saunawereld is een volkomen logische en natuurlijke stap voor een Finse producent van hottubs”, zo voegt Taina toe.

 

 

Wereldwijde belangstelling voor sauna’s

Taina: “Onze sauna’s werden extreem goed onthaald in Centraal-Europa, zeker in Duitsland. Het product ziet er anders uit, wat vooral klanten aanspreekt die niet voor de meest traditionele oplossing gaan. Onze klanten waren ook onder de indruk van onze korte levertermijnen, dus dit zullen we volgende zomer sterk uitspelen.”

Konsta is verantwoordelijk voor de verkoop van sauna’s in Finland; in zijn taakomschrijving staat dat hij met ideeën moet komen voor sales-materiaal en dit materiaal moet ontwikkelen. 

“Ik werk nauw samen met verschillende afdelingen, zowel met de productieafdeling van sauna’s als met het internationale sales-team. Zo krijg ik een perfect beeld van alles wat er leeft. Ik ben nu sinds een jaar aan de slag voor Kirami, en zeker voor badproducten merk ik dat er steeds meer vraag is naar verschillende oplossingen.”

“Kirami’s grote troef is het uitstekende en perfect draaiende verdelersnetwerk. Dit netwerk heeft ons een mooie groei opgeleverd qua verkoop van hottubs. In de toekomst zullen ook sauna’s breed beschikbaar zijn via onze verdelers.”

 

 

Contactgegevens

Kirami heeft wederverkopers in vele landen. U kunt nakijken of wij al actief zijn in het zojuist door u gezochte land.

Arja Saarikoski

Export verkoop
+358 50 357 7403

Product: Hottubs en sauna
Regio: Nederland, België, Polen, Rusland, Oekraïne en andere GOS-landen
Talen: FI, ENG, DE, SE en RU
Locatie: Sastamala

 

 

Kirami-sauna’s kregen het Finnish Key Flag Symbol | Meer weten over FinVision -sauna? | Onze verkopers vertellen u graag meer :)
 Meer weten over FinVision -sauna? Onze verkopers vertellen u graag meer :)