Een hottub is ook fijn voor honden

Een hottub is ook fijn voor honden | Kirami

Klantverhaal Eeva Mäki en hond Onni 08.09.2020

Klantverhaal Eeva Mäki en hond Onni

 

Kirami’s hottubs: succesproducten van deze lente en zomer. Maar niet alleen mensen genieten van een ontspannend bad, ook onze viervoetige vrienden delen mee in het plezier dat de hottub biedt. 

 

Klantverhaal Eeva Mäki en hond Onni | Kirami
Klantverhaal Eeva Mäki en hond Onni

Kirami kreeg aan het eind van de zomer van een klant een vrolijke foto van de kortharige dwergteckel Onni, die een spectaculaire duik maakt in een Kirami-hottub.

– Onni is een sociale hond die bijvoorbeeld ook vaak met ons naar de sauna wil. Toen we op een dag in de hottub zaten, klom Onni de trap naar de hottub op en keek over de rand. Ik had de camera bij de hand en wilde een foto van de hond maken. Plotseling besloot Onni echter om bij ons in het bad te springen. De timing was perfect, want de foto legde de springende teckel vast, vertelt Onni’s eigenaar Eeva Mäki.

Onni kreeg meteen de smaak te pakken.

– Met zijn sprong maakte Onni voor het eerst kennis met de hottub, maar het beviel hem blijkbaar zo goed dat hij nog vaak bij de rand van het bad kwam kijken, overwegend om een nieuwe sprong te wagen. 

 

Hond die van water houdt | Kirami - Warmer feelings
Hond die van water houdt 

 

Hond die van water houdt Vedestä nauttiva koira 

Naast Onni, zijn baasje Eeva en haar man Sami behoort ook de 13-jarige ruwharige teckel Leevi tot het gezin. Beide honden houden van water, maar Onni is echt een liefhebber van de zee.

– Onni houdt heel veel van de zee en van zwemmen. We wandelen elke dag nabij de zee en Onni wil altijd naar de dichtstbijzijnde steiger om het zeelandschap te bewonderen. Mijn ouders hebben een eigen strand en de honden vinden het heerlijk om daar in de zee te plonzen, vertelt Mäki.

 

 

Hottubmomenten met het hele gezin

De Kirami-hottub die Onni verleidde tot z’n sprong staat op het erf van Eeva’s ouders.

– Mijn ouders hebben nu drie jaar een hottub en die wordt het hele jaar door regelmatig gebruikt.

De hottub is een goede aankoop gebleken. 

– Ze wilden de Kirami-hottub om ook ’s winters van een warm bad te kunnen genieten en met het hele gezin samen te ontspannen. 

 

Veiligheid voorop met honden en kinderen | Kirami
Veiligheid voorop met honden en kinderen

Veiligheid voorop met honden en kinderen  

Ook de naaste vrienden van het gezin hebben kunnen meegenieten van de Kirami-hottub.

De Family-hottub is een kwalitatief hoogwaardige hottub, die ook bestand is tegen een groter volume. De hottub op het erf van mijn ouders is een bron van plezier geweest voor het hele gezin, voor de kleinkinderen en vrienden en nu ook voor de honden.

De familie Mäki let op de veiligheid, zodat Onni of wie dan ook niet in een onbewaakt ogenblik in de hottub kan springen.

– Bij ons ligt altijd het deksel op de hottub, wanneer deze niet in gebruik is. Dat is een goede veiligheidsregel met het oog op eventuele op bezoek zijnde kinderen, de honden en andere dieren, vat Eeva samen. 

 

Kirami bedankt Onni en de familie Mäki voor het mooie verhaal en de foto’s. 

 

Lees meer over veilig gebruik van de hottub:

Kirami bedankt Onni en de familie Mäki voor het mooie verhaal en de foto’s | Kirami
Kirami bedankt Onni en de familie Mäki voor het
mooie verhaal en de foto’s ?