Een nieuwtje voor winters badplezier: een lichtgevend bad schept sfeer in de duisternis

Een lichtgevend bad schept sfeer in de duisternis | Kirami

 

Een verlichte hottub geeft een bijzondere sfeer aan uw badmoment en wijst de weg in het donker. Veilige, kleurrijke verlichting met ledlampen die door het binnenbad heen de hottub beschijnen.

 

LED lights are available as an accessory for colours marked with this symbol | Kirami
Led light marking in the product catalog
 

Kirami is de enige fabrikant die van binnenuit verlichte hottubs op de markt brengt. Het als accessoire verkrijgbare ledverlichtingssysteem verlicht het badgedeelte van de hottub door het lichtdoorlatende materiaal heen.

– Een dergelijke optie werd gewenst, omdat de Finse winters donker zijn. Ook uit andere delen van Europa bereikte ons de wens om de hottub sfeervol te kunnen verlichten. De verlichting verhoogt ook de veiligheid, bijvoorbeeld bij het baden met kinderen. De verlichting is momenteel beschikbaar voor de meeste hottub-modellen.

 

Veilige, mooie verlichting

De met ledlampen uitgevoerde oplossing is op maat gemaakt voor Kirami hottubs. De oplossing is veilig, omdat de lampen zijn gesitueerd tussen de isolatie en de binnenwand van het bad en geen enkele component contact heeft met het water. Dankzij het badmateriaal schijnt het licht erdoorheen zonder dat er gaten in de binnenwand hoeven te worden gemaakt.

Ledlampen kunnen het hele jaar door worden gebruikt en ze produceren geen warmte. Voor de verlichting is een 12 W-stroombron nodig, die wordt geleverd via een lange, voor buitengebruik geschikte kabel. 

– De kleur van de verlichting hangt af van de kleur van het kunststofbad. De verlichting werkt het best met lichte materialen.

 

Een lichtgevend bad schept sfeer in de duisternis | Kirami
Kirami Oy - Een nieuwtje voor winters badplezier: een lichtgevend bad schept sfeer in de duisternis

 

Finse kwaliteit van begin tot eind

Het verlichtingssysteem is samen met de Finse Finlight Group gerealiseerd. Het product wordt in Finland gemonteerd.

– De verlichtingsoplossing is van zeer goede kwaliteit en voldoet aan onze hoge veiligheidseisen. We zijn bijzonder tevreden over het resultaat en van consumenten hebben we al positieve reacties gekregen.   

 

Blader door onze nieuwste productcatalogus

Bouw de hottub van uw wensen met behulp van onze hottubkiezer

Lees de tips betreffende vaak gestelde vragen over het gebruik van de hottub in de winter