Kirami stelde zijn producten voor op het ‘Wellbeing from Finland’-event in Los Angeles. Ontdek hoe we de reis naar de VS voorbereidden en wat we er leerden!
De sauna is een volwaardig deel van de Finse cultuur. Ontdek hoe de saunagewoontes zijn veranderd en waarom een sauna met twee hoop biedt in donkere tijden.
De saunacultuur buiten Finland? Kun je in Monaco naar de sauna? Valtteri Bottas geeft zijn mening en vertelt over de Kirami FinVision-sauna.
De familie Fransson bestelde voor hun vakantiehuisje in Värmland een sauna en hottub van Kirami. Lees hier hoe het verliep en welk genot het opleverde!
Speciaal voor zijn 20e verjaardag lanceert Kirami een pakket met sauna én hottub. In de toekomst investeren we zowel in sauna’s als in hottubs. Lees meer:
De Finse sauna: wereldwijd een unieke ervaring, ondersteund door het ‘Sauna from Finland’-netwerk. Lees meer over hoe het netwerk internationale ondernemingen helpt.
 Kari Suutarinen bouwt de FinViosion sauna | Kirami Sauna Factory
Kirami Sauna Factory: Kari Suutarinen bouwt de FinViosion sauna

De nieuwe Sauna Factory

De hoekige Grandy-hottub en de fraaie FinVision-sauna staan prachtig bij de klant in de tuin. Lees hoe de familie Blomqvist besloot om zowel een hottub als een sauna aan te schaffen.
Met behulp van de FinVision-sauna brengen we de Finse saunacultuur de wereld in. Lees over de meest voorkomende vooroordelen in andere landen over saunaën.