The Log Company verkoopt hottubs van Kirami 

The Log Company verkoopt hottubs in het noordoosten van het Verenigd Koninkrijk | Kirami

The Log Company: warmte, kwaliteitshout en hottubs van Kirami in het noordoosten van het Verenigd Koninkrijk

The Log Company verkoopt producten van Kirami in het Verenigd Koninkrijk. We vroegen Mark Smith, een van de eigenaren, om ons meer over het bedrijf te vertellen.

The Log Company is begonnen in 2011. Sinds 2013 leveren we hout in het noordoosten van het Verenigd Koninkrijk en sinds 2014 verkopen we ook houtgestookte hottubs. In onze regio praten we over duizenden big bags met hout per jaar en daarnaast leveren we kleinere hoeveelheden aan klanten in andere delen van het land. Verder hebben we producten als vuurschalen, toebehoren voor houtkachels en opbergsystemen voor houtblokken. Een goed product dat met hout te maken heeft? The Log Company verkoopt het.

We zagen dat een aantal van onze zakelijke klanten in de toeristische sector houtgestookte hottubs hadden of ernaar op zoek waren. Dat was een mooie kans om ons te presenteren als lokale leverancier, die gedegen en praktisch advies kan combineren met een lokaal servicepunt. Dankzij de juiste producten hebben we het al enkele jaren erg druk met het verhuren en verkopen aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

The Log Company verkoopt producten van Kirami in het Verenigd Koninkrijk.
The Log Company verkoopt producten van Kirami in het Verenigd Koninkrijk.

 

Kirami in de etalage

In de afgelopen jaren hebben we verschillende fabrikanten van hottubs bekeken en ook geluisterd naar de wensen van onze klanten. Een gezamenlijke vriend en klant raadde ons Kirami aan. Daarop zijn we begin 2018 naar de Kirami-fabriek in Finland gegaan en sindsdien doen we zaken. Bij Kirami zijn we verzekerd van een ongekende kwaliteit, innovatie, aandacht voor detail en focus op bruikbaarheid.

Inmiddels hebben we een grote serie hottubs van Kirami op voorraad, die we graag aan klanten laten zien. Met ons eigen wagenpark leveren onze medewerkers de hottubs aan klanten in het noorden van Engeland. We hebben bovendien ook een verhuurservice, zodat geïnteresseerden een hottub kunnen uitproberen voordat ze er een kopen. Voor ons is het een genot de hottubs van Kirami aan onze nieuwe en bestaande klanten te kunnen leveren. En het is elke keer weer leuk te horen dat onze klanten er zo positief over zijn!

 

The Log Comapany - Kirami in de etalage
The Log Comapany - Kirami in de etalage

 

Van privégebruik tot festivals

Hottubs worden steeds populairder, maar zijn nog altijd een vrij exclusief product. Maar zodra je de hottubs van Kirami eenmaal hebt gezien en ervaren, wil je er eentje hebben. Ontspannen op een leuke, veilige manier, daar gaat het om. En daar kunnen The Log Company en Kirami heel eenvoudig bij helpen.

We verhuren onze hottubs het hele jaar door aan diverse festivals en evenementen. Zo nodig leveren we ook getrainde medewerkers om de hottubs op te zetten en te beheren, zodat de gasten lekker kunnen genieten. Dergelijke klussen zijn behoorlijk populair onder onze medewerkers, omdat ze dan voor hun werk naar een festival mogen!

 

The Log Comapany - Bright future ahead in beautiful Yorkshire
The Log Comapany - Bright future ahead in beautiful Yorkshire

 

Een zonnige toekomst in het prachtige Yorkshire

The Log Company is gevestigd in Richmond in het noorden van Yorkshire. We zitten aan de rand van het nationaal park Yorkshire Dales, een prachtig gebied met een schitterend landschap, rijk aan toerisme en landbouw.

We zijn een klein bedrijf, met vijf medewerkers en mijn zakenpartners: mijn vrouw Nicola en een goede vriend, Edward Gibbon. We zijn een toegewijd, praktisch team met hart voor de zaak.

In de toekomst willen we gestaag groeien en onze verhuurservice uitbreiden. Dit jaar verhuren we hottubs aan festivals en evenementen in Schotland en Ierland. En natuurlijk willen we onze nieuwe en bestaande klanten laten ervaren hoe goed Kirami is.

 

Bekijk meer foto's van Log Company

Warme groeten uit Yorkshire

Mark Smith
mark@thelogcompany.com

Lees meer op de website van Kirami UK