Leven in isolatie

Rakkaustila | Leven in isolatie | Kirami

Kuva: Vuokatti Ski Team Kainuu | Kirami Foto’s: Noora Kylväjä /Rakkaustila

 

De Hottub geeft ons veel plezier

Het nieuwe huis van Noora-Maria Kylväjä en haar gezin werd in november 2019 opgeleverd. Noora-Maria had samen met haar man besloten dat de eerste nieuwe aankoop een hottub zou zijn. Omdat het nieuwe huis een mooie tuin en terrassen heeft, moest het beslist een hottub met verlichting zijn. In december werd de langgekoesterde wens van Noora en haar gezin werkelijkheid, toen ze een Kirami-hottub kochten. 

Lees hier Noora-Maria’s verhaal over hoe de hottub plezier in hun leven bracht in de gewijzigde situatie in de wereld.

 

Rakkaustila | Leven in isolatie - een hottub avonds voor de kinderen | Kirami - Warmer feelings
Leven in isolatie - een hottub avonds voor de kinderen

Ik heb twee schoolgaande kinderen, een in de eerste en een in de vierde klas. Zoals iedereen vast heeft gemerkt, heerst in Europa nu de coronaepidemie en ook de Finnen worden gemaand om thuis te blijven. Bij ons begon de onlineschool vorige week en dat gaat prima, omdat we besloten het dagelijkse ritme vast te houden. ’s Morgens komen de dagelijkse instructies van de school en ’s middags is er online les van de muziekschool. Wij ouders werken nu ook online.

 

Een hottub avonds voor de kinderen 

Vorige week woensdag vroegen de kinderen: ”Mogen we naar het zwembad? Of naar de binnenspeeltuin? Of naar de bibliotheek? Of naar de spa? Of naar welke leuke plek dan ook?!” En helaas luidde het antwoord: “Dat kan niet, want alles is nu gesloten en iedereen wordt aangeraden om thuis blijven…”

Ik probeerde te bedenken hoe ik de kinderen in het weekend wat leuks kon bieden in deze tijd van isolatie, nu alles verboden is, behalve thuis en buiten zijn. Toen kwam ik op het idee om voor hen thuis een hottubavond te organiseren. In december werd de langgekoesterde wens van mijn man en mij werkelijkheid, toen we een Kirami-hottub kochten. De hottub werd thuisbezorgd en dat was erg handig! Al onze gasten hebben zich vermaakt in onze hottub en strooien met complimenten.

Bij onze hottubavond thuis stak ik kaarsen aan (die niet onbewaakt mogen blijven), zette een tafel met lekker eten klaar, deed de sauna aan en zette fakkels en zonnecelverlichting in de tuin, terwijl mijn man de hottub verwarmde. De hottub wordt dus gevuld met koud water, dat wordt verwarmd door de aan de hottub bevestigde kachel. De ideale watertemperatuur is volgens met 38 graden. Ik gaf kinderen en volwassenen een glas met een feestdrankje, limonade natuurlijk. Het werd een perfecte avond. Onze hottub is bedoeld voor 4-6 personen, zodat ons 4-persoonsgezin er goed in kan zwemmen. De kinderen hebben genoeg ruimte om duikringen van de bodem op te duiken en de volwassenen kunnen ruim zitten.

 

Rakkaustila | Al onze gasten hebben zich vermaakt in onze hottub en strooien met complimenten. | Kirami
Al onze gasten hebben zich vermaakt in onze hottub en strooien met complimenten.

 

Fins vakmanschap

We wilden bij voorkeur een Fins product, zodat een Kirami-hottub voor ons de juiste keus was. Over zichzelf zegt Kirami: ”Kirami Oy is een in 2001 opgericht familiebedrijf, geworteld in het dorp Kikkerlä, in Sastamala. In een Kirami-hottub kunt u altijd genieten: in de winter bij vorst, op koude zomerdagen en bij regenachtig herfstweer. We zijn trots op de topkwaliteit van onze producten en we garanderen onze klanten onvergetelijke, eersteklas badmomenten.”

Ik geef de volle vijf sterren voor Kirami’s hottub.

 

De hottub wordt warm. Op de hottub ligt een veilig deksel. | Kirami
De hottub wordt warm. Op de hottub ligt een veilig deksel.

 

Iedereen veel sterkte gewenst in de komende weken!


Noora /Rakkaustila 

 

FB Rakkaustila

IG Rakkaustila

Blog Rakkaustila