Ook hijskraan en helikopter ingezet bij hottub transporten

Ook hijskraan en helikopter ingezet bij hottub transporten | Kirami

 

Hottubs worden door heel Europa verkocht in zeer diverse omgevingen en landschappen. De plaatsen waar de hottubs uiteindelijk worden geïnstalleerd zijn niet altijd even gemakkelijk bereikbaar. Natuurlijke obstakels en smalle straten en tuinen kunnen problemen veroorzaken. Toch komt de hottub altijd ongeschonden aan.

Het transportbedrijf verzorgt het vervoer van hottubs naar de klant samen met haar lokale partners. Gegevens betreffende de afmetingen en het gewicht van de hottub geven we vooraf door aan de transportbedrijven.

 

Ook hijskraan en helikopter ingezet bij hottub transporten | Kirami

 

Met de vrachtauto zo dichtbij als mogelijk is

Met de vrachtauto zo dichtbij als mogelijk is | Kirami
Kirami Oy - Met de vrachtauto
zo dichtbij als mogelijk is

Wanneer we een hottub verkopen, beloven we de klant de hottub zo dichtbij af te leveren als per vrachtauto mogelijk is. Vanaf daar zorgt de klant ervoor dat de hottub op de definitieve plaats van bestemming komt. We raden aan om ter plekke 3–4 personen te werven om te helpen met het dragen van de hottub. Meer is niet nodig, aangezien al onze hottubs aanzienlijk minder dan 150 kilo wegen zonder benodigdheden.

De hottub wordt meestal afgeleverd met een vrachtauto met laadklep. Soms echter is de tuin van de klant erg klein of zijn de straten die er naartoe leiden zo smal, dat voor het transport geen grote trailer kan worden gebruikt. In Groot-Brittannië zijn we vaak opgelopen tegen het feit dat een geschikte vrachtauto moeilijk te vinden is.

 

Soms komt er een hijskraan, helikopter of motorboot aan te pas 

Soms willen klanten hun hottub op het dakterras hebben en in dat geval bestelt de klant een hijskraan. In

Soms komt er een hijskraan, helikopter of motorboot aan te pas | Kirami
Kirami Oy - Soms komt er een hijskraan

Nederland is soms ook een hijskraan nodig maar meestal ook niet. Met goed advies van de deskundige Nederlandse Kirami adviseurs is er vaak een andere manier te vinden. Je kunt eventueel een schutting paneel weghalen of bijvoorbeeld met een aantal vrienden of buren de hottub over een plat garage dak of schutting heen tillen, al dan niet met hulp van de zeer ervaren Nederlandse servicedienst.  

De moeilijkste plaatsen om hottubs af te leveren zijn de bergachtige Alpen in Zwitserland en Frankrijk, waar de wegen smal zijn of geheel ontbreken. In dergelijke gevallen is soms zelfs de hulp van een helikopter ingeroepen.

Ook in Finland, het land van de duizenden meren, zijn niet alle plaatsen over land bereikbaar. Daar zijn hottubs bijvoorbeeld per motorboot naar de uiteindelijke eigenaars vervoerd.

Meer foto's van moeilijk transport

 

 

Met vriendelijke groet,
Arja Saarikoski en Miro Männistö
Kirami Oy, afdeling export

 

Labels