Reseller uit Nederland - Hottubselect

Hottubselect - Reseller uit Nederland | Kirami

 

Hoi, wij zijn  Yostin en Gerko van Hottubselect

Yostin en Gerko wonen in Nederland In 2005 startte Gerko in Odiliapeel met de verkoop van houtgestookte hottubs. Yostin is Gerko’s zoon en hielp al van jongs af aan mee om extra zakgeld te verdienen. Yostin is doorgegroeid tot het management van Hottubselect.  Hij en zijn team, zijn verantwoordelijk voor  de voorraad en distibutie, servicedienst levering aan klanten en hij helpt klanten met ruime ervaring een keuze te maken voor de juiste hottub. Yostin zorgt ook voor eventuele reparaties. Is er een probleem met de hottub, Yostin kan het maken.

 

Kirami reseller uit Nederland - Hottubselect | Kirami
Kirami reseller uit Nederland - Hottubselect 

 

Gerko regelt alle dagelijkse werkzaamheden in het bedrijf. Als Kirami importeur Benelux ondersteund hij ook de Kirami verkooppunten. Wekelijks is hij vaak in contact met de export afdeling van Kirami. De samenwerking tussen Hottubselect en Kirami is een succes voor beide bedrijven. Betere hottubs voor de markt in de Benelux, hogere klanten service en een ruime groei in de verkoop. Ruim 7 jaar geleden startte Hottubselect  met de verkoop van Kirami hottubs. De ruime keuze in assortiment en de zeer hoge kwaliteit waren de voornaamste redenen om met de verkoop van Kirami hottubs te beginnen.

 

De ruime keuze in assortiment en de zeer hoge kwaliteit waren de voornaamste redenen om met de verkoop van Kirami hottubs te beginnen. | Kirami
De ruime keuze in assortiment en de zeer hoge kwaliteit waren de voornaamste redenen om met de verkoop van Kirami hottubs te beginnen.

 

Gerko’s verhaal is zeer duidelijk. In de Benelux was een houtgestookte hottub vrij onbekend toen wij begonnen. Om de hottub bekend te maken hebben wij veel energie moeten steken in marketing. Maar als een product meer bekend is geworden, komen er ook steeds meer concurrenten bij. De ruime voorsprong in ontwikkeling en kwaliteit is de reden waarom wij deze race winnen. Niemand kan op dit moment hottubs maken die zo eenvoudig zijn in gebruik en onderhoud.

In onze landen gebruiken wij een hottub veel meer dan in de Scandinavische landen. Meestal gebruiken wij de hottub ’s avonds thuis na het werk. Vlot water verversen, eenvoudig en snel schoonmaken en de korte stooktijd om het bad warm te krijgen is het belangrijkste voor onze klanten. Dit is de reden dat de Kirami kunststof hottubs met het unieke Kirami afvoersysteem en geïsoleerde bodem, de meest verkochte hottubs zijn in heel de Benelux.

 

In de Benelux zijn ook vele camping accommodaties, bed & breakfasts, verhuur vakantiehuisjes en parken waar mensen een hottub kunnen huren bij hun verblijf. | Kirami
In de Benelux zijn ook vele camping accommodaties, bed & breakfasts, verhuur vakantiehuisjes en parken waar mensen een hottub kunnen huren bij hun verblijf.

 

In de Benelux zijn ook vele camping accommodaties, bed & breakfasts, verhuur vakantiehuisjes en parken waar mensen een hottub kunnen huren bij hun verblijf. Voor de eigenaren is het ook belangrijk dat de hottub snel in gebruik is voor de gasten.

We zien in de Europese markt dat nieuwste trends eerst in Nederland starten en na een tijdje overwaaien naar andere landen. Dat is waarom ontwikkeling van nieuwe producten zo belangrijk voor ons is.

Normaal gesproken brengen wij twee keer per jaar een bezoek aan de Kirami fabriek. De gastvrijheid, de nieuwe producten , de discussies en de vrije tijd die we samen doorbrengen maken de bezoeken onvergetelijk. Kirami is één grote familie net als Hottubselect, samen hebben we de juiste klik en halen het beste uit elkaar, daarom vind ik dat de Kirami Family Hottub de meest passende naam heeft.

 

Kirami is één grote familie net als Hottubselect, samen hebben we de juiste klik en halen het beste uit elkaar, daarom vind ik dat de Kirami Family Hottub de meest passende naam heeft. | Kirami
Kirami is één grote familie net als Hottubselect, samen hebben we de juiste klik en halen het beste uit elkaar, daarom vind ik dat de Kirami Family Hottub de meest passende naam heeft.

 

Als een Family op een Cozy manier Easy werkt, komen we allemaal op het Classy niveau om de beste resultaten te krijgen.

Wij zijn trots dat door de samenwerking met Kirami, Hottubselect behoort tot de grootste hottub leverancier, en de meeste Kirami producten verkoopt in heel Europa.

 

Perhe Family työskentelee yhdessä, tarvitsemme kaikki mukavan Cozy tavan työskennellä helposti Easy, jotta yllämme kaikki tyylikkäälle Classy tasolle ja saavutamme parhaat Premium-tulokset.Wij zijn trots dat door de samenwerking met Kirami, Hottubselect behoort tot de grootste hottub leverancier, en de meeste Kirami producten verkoopt in heel Europa. | Kirami
Wij zijn trots dat door de samenwerking met Kirami, Hottubselect behoort tot de grootste hottub leverancier, en de meeste Kirami producten verkoopt in heel Europa.

 

In de nabije toekomst gaan wij ons bedrijf verder uitbouwen. We gaan onze verkooppunten uitbreiden in de Benelux, zodat een klant maximaal één uurtje hoeft te rijden om een showroom te bezoeken met een ruim assortiment en professioneel advies.

HOTTUBSelect.nl 

tel: +31 413 275566

Odiliapeel: Rogstraat 6 5409 SV Odiliapeel NL, Showroom & distribution.

Twello: HW iordensweg 57B 7391 KD Twello NL, Showroom.

Alkmaar: Oude Helderseweg 85b 1817 BJ Alkmaar NL, Shop in Shop Showroom.

Your Kirami Sales and Service partner in the whole of Europe: kirami-orange.com

 

Warmer feelings | Kirami
Warmer feelings by Kirami