Kirami stelde zijn producten voor op het ‘Wellbeing from Finland’-event in Los Angeles. Ontdek hoe we de reis naar de VS voorbereidden en wat we er leerden!
De sauna is een volwaardig deel van de Finse cultuur. Ontdek hoe de saunagewoontes zijn veranderd en waarom een sauna met twee hoop biedt in donkere tijden.
Interieurontwerper Minna Haapakoski plaatste op haar cottage-patio een Chill-hottub. Lees over haar ervaringen en ontdek tips voor de plaatsing van je hottub.
Wanneer het zomerhuis winterklaar wordt gemaakt, vragen velen zich af wat ze met de hottub moeten doen. Lees de aanwijzingen hoe te handelen, als u een winterstop houdt of het hele jaar doorgaat met baden.
De barbecueër moet aan de slag. Met het water in de mond volgt de jongen het barbecueën van zijn vader en loopt de training met hem door, m.a.w. de dag wordt nabeschouwd.
Kirami heeft de laatste jaren haar exportinspanningen actief verhoogd. We zoeken de hele tijd naar nieuwe dealers. Lees meer over de export van hottubs en maak kennis met onze dealers!
De Chill-hottub is een kwalitatief hoogwaardig en voordelig alternatief voor een klein gezin of een tuin met weinig ruimte. Lees meer over het product in onze blog.
Verbeter uw hottub-beleving met badaccessoires of geef die cadeau aan een enthousiaste hottubgebruiker. Bekijk onze beste tips voor meer comfort en voor het tunen van de hottub.
Een gebruikte hottub in goede staat kunt u weggeven of verkopen. Alle materialen van een hottub kunnen ook worden gerecycled, wanneer de hottub niet meer wordt gebruikt. Lees hier hoe!
De familie Seppänen-Vainio verruilde haar ouwe trouwe houten hottub voor een kunststof hottub met ledverlichting. De oude hottub vervolgt zijn carrière in een nieuw thuis. Lees hier meer!