Kirami-hottubs worden gemaakt in Finland

Kirami-hottubs worden gemaakt in Finland | Kirami

?  Miro Männistö, Frans Kuusinen, Kari Suutarinen ja Hermanni Rosengren

In de Kirami-fabriek worden wonderen verricht

Alle Kirami-hottubs worden gemaakt in de fabriek in Sastamala in Finland. Bi voorkeur worden Finse materialen gebruikt en de kwaliteit wordt gecontroleerd met strenge tests. De hottubs worden snel bij de klanten afgeleverd.

Kirami-hottubs worden altijd op bestelling in de fabriek gemaakt.

– De onderdelen komen kant-en-klaar aan bij de fabriek, waar de hottub volgens de bestelling wordt geassembleerd. We maken geen maatwerkhottubs, omdat onze hottubs voldoen aan normen die de veiligheid van de producten garanderen. Het uiterlijk van de hottubs kan echter worden aangepast met filters en kachels en natuurlijk met afzonderlijk verkrijgbare accessoires zoals verlichting en trappen, vertelt Hermanni Rosengren, die in de fabriek verantwoordelijk is voor de assemblage en de bestelling van benodigdheden.

De levertijden van de hottubs worden zo kort mogelijk gehouden.

– De gemiddelde levertijd voor hottubs is ongeveer een week. In Finland worden hottubs soms al binnen een paar dagen bij de klant afgeleverd, vertelt Frans Kuusinen, die bij Kirami verantwoordelijk is voor de inpakafdeling en het magazijn.

 

In de Kirami-fabriek worden wonderen verricht | Kirami
In de Kirami-fabriek worden wonderen verricht | Kirami

 

Finse producten van begin tot eind

Getracht wordt de hottubs voor een groot deel uit Finse grondstoffen te maken.

– Het grootste deel van de materialen komt uit Finland. Door gebruik te maken van Finse materialen, die bekend staan om hun goede kwaliteit, willen we de lokale werkgelegenheid ondersteunen en de best mogelijke kwaliteit garanderen.

Eventuele onderhouds- en garantiezaken zijn voor Finse klanten zeer eenvoudig, omdat de hottubs in Finland worden gemaakt.

– Natuurlijk zorgen we net zo goed voor onze klanten elders in Europa. Onze wederverkopers zorgen goed voor eventuele garantiezaken, vertelt Kari Suutarinen van Kirami verkoop en technische ondersteuning.

 

Finse producten van begin tot eind | Kirami
Finse producten van begin tot eind | Kirami

 

Kwaliteit voor alles

Onze hottubs gaan pas naar de klant na een strenge kwaliteitscontrole.

– We testen de producten zelf meerdere keren in de fabriek. Daarnaast controleren we de kwaliteit tijdens het hele productieproces, vertelt Suutarinen.

Bij Kirami worden zowel van de werknemers als van buiten komende verbeteringsvoorstellen serieus genomen.

– Af en toe krijgen we ideeën voor verbeteringen en de beste voeren we natuurlijk uit. De meeste ideeën voor verbeteringen komen voort uit ervaringen bij het gebruik van de hottub, stelt Suutarinen vast.

 

Warmer feelings | Kwaliteit voor alles | Kirami
Warmer feelings | Kwaliteit voor alles | Kirami

 

Export door heel Europa

Kirami is de grootste hottubproducent van Europa, zodat vooral in de zomer de export op volle toeren draait.

We onderhouden nauw contact met onze wederverkopers in Finland en de rest van Europa. Onze wederverkopers zijn ook actief naar ons toe. De contacten over en weer verlopen goed, vertelt Miro Männistö van Kirami export.

 

We onderhouden nauw contact met onze wederverkopers in Finland en de rest van Europa | Kirami
We onderhouden nauw contact met onze wederverkopers in Finland en de rest van Europa | Kirami

 

 

Lees meer over Kirami

Bekijk de bedrijfspresentatievideo van Kirami