Geschenkideeën: Tune uw hottub-beleving

Geniet meer van uw hottub dankzij accessoires | Kirami

 

U kunt uw hottub-beleving verbeteren met talrijke accessoires, die u ook cadeau kunt geven aan een enthousiaste hottubgebruiker.

 

Meer comfort bij uw badmoment

Houd bij het baden de vochtbalans in de gaten. Bewaar uw drankjes naast het bad in de vaste drankjeshouders, die mooi passen bij het uiterlijk van de hottub. Als u de drankjes nog dichterbij wilt, dan kan dat met de drijvende drankjeshouders, die de drankjes fris houden in het warme badwater. Blikjes kunt u ook koel houden met de van neopreen gemaakte coolers. De onbreekbare Drinkit-bierglazen en -mousserende wijnglazen zijn stijlvoller dan glazen voor eenmalig gebruik en veiliger dan echte glazen.

Sfeervolle verlichting rond de hottub krijgt u met houten lantaarns, waarin u voor gebruik buiten het beste een lichtbron op batterijen kunt gebruiken.

Aan de rand van het bad te bevestigen neksteunen, verkijgbaar in wit, zwart en bruin, laten u nog meer ontspannen in de hottub zitten. Na het bad kunt u ze gemakkelijk verwijderen om ze tegen de felle zon te beschermen. Bij koud weer kunt u uw hoofd beschermen met een Tubhat muts, waarvan vele leuke versies bestaan, met en zonder hoorns.

 

Tune uw hottub | Customer Photo Instagram: anskuka | Kirami
Tune uw hottub | Customer Photo Instagram: anskuka | Kirami

Tune uw hottub

Een bij de hottub passende trap maakt het in- en uitstappen veilig en maakt het uiterlijk van de hottub af. Voor elke Kirami-hottub vindt u een qua model en kleur geschikte trap, ofwel een rechte basistrap of een trap die vloeiend de ronde vormen van de hottub volgt. Houten trappen zijn gemaakt van gebeitst vurenhout, thermohout of reuzenlevensboom; trappen met een aluminium frame zijn bekleed Barbecueën, weer of geen weer

Het is verstandig om bij de hottub een deksel aan te schaffen, die het bad tussen badbeurten door beschermt en de opwarming van het water versnelt. Het deksel biedt ook veiligheid voor gezinnen met kinderen. Een leuk extra in het bad is de drijvende thermometer, die als een goudvisje in het bad zwemt.

 

Minder zwaar werk met hout

Het kloven van brandhout hoeft niet zwaar en lastig te zijn. De Kindling Cracker houtklover is een veilige en gemakkelijke manier om aanmaakhout te kloven, zo gemakkelijk dat zelfs een kind hem kan gebruiken. Naast het gietijzeren apparaat heeft u alleen bijvoorbeeld een hamer nodig en voor u het weet hebt u een stapel aanmaakhout van de juiste grootte. U kunt het hout naar de kachel brengen in een lichte en stijlvolle houtdrager van multiplex.

 

Barbecueën, weer of geen weer

De herfst en de winter zijn een goede tijd om te barbecueën, als u goed materiaal hebt. Outstanding-producten zijn bestand tegen intensief gebruik en alle weersomstandigheden. Open vuur brengt een bijzondere sfeer in donkere en koude avonden.

 

Outstandig | Barbecueën, weer of geen weer | Kirami Geschenkideeën
Barbecueën, weer of geen weer | Kirami

 

 

Bekijk de Outstanding-producten

Hier vindt u de dichtstbijzijnde verkoper

 

Ihanaa Joulun odotusta | Kirami