Hottubs

 

Kirami is ‘s werelds grootste producent van hottubs en biedt een groot assortiment hoogstaande hottubs aan, in verschillende afmetingen en voor verschillende doeleinden. Ook qua materialen en kleuren bestaan er tal van opties. Het uitgebreide aantal modellen speelt in op de meest uiteenlopende behoeften van het grote klantenbestand. Of je nu een hottub zoekt voor in je eigen tuin, voor het gezin of voor een kleine groep personen, ofwel een grote hottub zoekt om vriendengroepen te ontvangen op het terras van een buitenverblijf: wij hebben het allemaal. Naast de afmetingen en materialen heb je de keuze uit allerlei extra functies en accessoires, die jouw Kirami-hottub helemaal uniek maken.

 

 

Een hottub kopen met watertherapiesproeiers of lichtjes? Tuurlijk!

Ben je op zoek naar nóg meer luxe en plezier tijdens het baden? Dan ben je misschien geïnteresseerd in een hottub met watertherapiesproeiers. Zulke modellen vind je uiteraard bij Kirami. Een hottub met watertherapiesproeiers laat je nóg intenser ontspannen en van je bad genieten.

Kirami-hottubs met stijlvolle ledlampjes zijn extreem populair. Een hottub met ledverlichting: pure magie tijdens donkere avonden. De prachtige en veilige lampjes zorgen voor een geweldige sfeer en maken het baden nóg aangenamer. Andere functies voor extra comfort en veiligheid zijn afdekkingen, opstapjes en bekerhouders, maar bijvoorbeeld ook luxe badtextiel en hoogwaardige accessoires. Kirami-hottubs en -accessoires voldoen aan alle veiligheidsnormen binnen de sector.

 

De hottub verwarmen

Onze tijdloze, efficiënt ontworpen en duurzame kachels zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium uit de zeevaartsector, dat over uitstekende warmtegeleidende eigenschappen beschikt. Met droog hout en met de juiste verwarmingstechnieken warm je het badwater van de efficiënte Kirami-kachels in een mum van tijd op. Droge geharkte berkenstammen zijn het meest geschikt om je hottub snel en goedkoop op te warmen, al kun je ook andere houtsoorten gebruiken.

Opwarmen kan ook met een hybride model, dat het beste van een houtkachel en een elektrische hottub combineert. Waar elektrische kachels het makkelijkst in gebruik zijn, zijn houtkachels het goedkoopst en efficiëntst. Zo warm je met hout het water in de hottub in een mum van tijd op bij je aankomst in je buitenverblijf, en hou je het de volgende dagen warm met elektriciteit.

 

Niets zo eenvoudig als een hottub kopen

Een Kirami-hottub kopen en plaatsen is kinderspel. De hottub wordt geleverd met alle nodige onderdelen. De basis van de hottub moet op een vlak oppervlak geplaatst worden dat het gewicht kan dragen. De basis kan worden geëgaliseerd met steenslag, beton of tegels. Op een voorbereide basis duurt het ongeveer een uur om de hottub in elkaar te steken. De hottub wordt volledig gemonteerd geleverd, met aparte kachel en schoorsteen. Je hoeft alleen maar de kachel, schoorsteen en uitlaatklep aan te sluiten om het geheel te kunnen gebruiken. Kirami beschikt over een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten waarmee je de hottub schoon houdt en de hygiëne van het water garandeert.