Hottubs en sauna’s van hoge kwaliteit van Vingberg Polska

Hottubs en sauna’s van hoge kwaliteit van Vingberg Polska | Kirami

Kuva: Vuokatti Ski Team Kainuu | Kirami Foto’s: Vingberg Polska

Retailer verhaal  1.12.2020

 

Vingberg Polska biedt hottubs en sauna’s met een Scandinavische flair aan.  

 

Vingberg Polska produceert sauna’s en hottubs in de buurt van Krakau en verkoopt Kirami-hottubs voor klanten die hoge kwaliteit waarderen.

 

Naast thermohouten hottubs uit haar eigen fabriek verkoopt Vingberg Polska ook hottubs van Kirami | Kirami
Naast thermohouten hottubs uit haar eigen fabriek verkoopt Vingberg Polska ook hottubs van Kirami.

 

De Vingberg Group bestaat uit twee bedrijven die in twee verschillende branches opereren: een bouwbedrijf in Zweden en de productie van handgemaakte sauna’s en hottubs in Polen onder de naam Vingberg Polska. 

– In Polen zijn we gespecialiseerd in het design en de productie van eersteklas sauna’s, zowel traditionele als moderne, en hottubs gemaakt van Fins thermohout. Onze fabriek bevindt zich in Zuidoost-Polen, nabij Krakau, waar we meer dan 20 mensen in dienst hebben, zegt Anna Rabada, marketingspecialist bij Vingberg Polska.

 

Vingberg Polska | Omdat we natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en Scandinavische stijl en cultuur promoten, past Kirami perfect bij onze brand | Kirami
Omdat we natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en Scandinavische stijl en cultuur promoten, past Kirami perfect bij onze brand.

 

Naast thermohouten hottubs uit haar eigen fabriek verkoopt Vingberg Polska ook hottubs van Kirami. De samenwerking begon in het voorjaar van 2020.

– Onze klanten vroegen vaak naar hottubs die gemakkelijk te onderhouden zijn. We kregen steeds meer vragen en daarom besloten we om hottubs met kunststofinterieur aan ons assortiment toe te voegen. Omdat we natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en Scandinavische stijl en cultuur promoten, past Kirami perfect bij onze brand. De Akka Comfort set, die bestaat uit een tonsauna en een Kirami Comfort hottub, is ons populairste product geworden, zegt Anna verheugd.

 

Bekijk de reclamevideo voor de Akka Comfort set van Vingberg Polska.

 

Hottubben is nieuw in Polen

De hottub is een relatief nieuw product in Polen en de markt is nog klein. Vele kleine timmerfabrieken maken hottubs voor lage prijzen van materialen van lage kwaliteit. Terwijl de meeste consumenten de voorkeur geven aan goedkopere producten, zijn Vingbergs klanten op zoek naar duurzame en gemakkelijk te onderhouden hottubs van hoge kwaliteit, waarvoor gemakkelijk reserveonderdelen en service te verkrijgen zijn. 

 

Vingberg Polska | Hottubben is nieuw in Polen | Kirami
Hottubben is nieuw in Polen.

 

– We promoten Kirami-producten als premiumkwaliteit hottubs die gemakkelijk te onderhouden zijn en echte Scandinavische wortels hebben. Ook benadrukken we het feit dat ze van de beste materialen gemaakt zijn, aldus Anna.

 

Onvergetelijke evementen en extreme tests

Vingberg Polska organiseerde een onvergetelijk evenement voor een paar deelnemers, vlak nadat ze waren begonnen Kirami-hottubs te verkopen.

– We boden de gelegenheid om te baden in een Comfort Cozy hottub op de binnenplaats van een mooi paleis. Het was ongelooflijk – de baders bevonden zich in het gezelschap van volboed Arabische paarden!

 

Vingberg Polska | Om te baden in een Kirami hottub op de binnenplaats van een mooi paleis. | Kirami
Om te baden in een Kirami hottub op de binnenplaats van een mooi paleis.

 

Vingberg Polska heeft ook brute experimenten uitgevoerd met haar hottubs en thermohout. Ze kijken ernaar uit om in de toekomst ook tests te doen met Kirami-hottubs.

– Een paar jaar geleden werd het Guinness-wereldrecord voor poolbaden gevestigd in een van onze thermohouten hottubs. We hebben ook de mogelijkheid gehad onze hottubs te testen in de extreem arctische temperatuur van -170 °C. 

Een ander interessant experiment was dat Valerjan Romanovski, een vermaarde Poolse wetenschapper, een bad nam in een laboratorium waarin de temperatuur buiten de hottub -50 °C was. 

– Het was verrassend om te zien dat de watertemperatuur in de hottub in 6 uur tijd maar 3 graden daalde. Dit experiment bevestigde het uitstekende isolerend vermogen van thermohout, zegt Anna.

Vingberg Polska ondersteunt Valerjan bij zijn inspanningen.
– We houden van mensen die anderen inspireren, vooral in samenhang met gezondheid en natuur. Valerjan houdt van de natuur en van hout en moedigt mensen aan om daar gebruik van te maken. Dat is wat ons verbindt. Daarnaast heeft Valerjan dit jaar een doctoraat in houttechnologie behaald!

 

Vingberg Polska | Valerjan Romanovski - Dit experiment bevestigde het uitstekende isolerend vermogen van thermohout | Kirami
Valerjan Romanovski - Dit experiment bevestigde het uitstekende isolerend vermogen van thermohout.

 

De toekomst is rooskleurig

Voor Vingberg Polska is constante ontwikkeling en groei het doel. 

– Ons doel voor 2020 was het verdubbelen van de verkoop vergeleken met vorig jaar – en dat doel hadden we in augustus al bereikt! We zijn momenteel de grootste producent van thermohouten sauna’s in Polen. We willen ook de grootste distributeur van Kirami-hottubs in Polen worden, roept Anna.

Vingberg Polska is bezig van Kirami een meer herkenbaar handelsmerk te maken in Polen.

– We weten dat Kirami al vele jaren een dynamische groei heeft doorgemaakt en een leidende brand in Europa is. Door nauw met hen samen te werken versterken we onze positie en breiden we onze verkoopmogelijkheden uit. 

 

Vingberg Polska is bezig van Kirami een meer herkenbaar handelsmerk te maken in Polen | Kirami
Vingberg Polska is bezig van Kirami een meer herkenbaar handelsmerk te maken in Polen.

 

Vleugels en bergen

In Zweden heeft de Vingberg Group vele jaren weg- en spoorweginfrastructuurprojecten en bouwprojecten uitgevoerd.

– Bij Vingberg Polska werden we geïnspireerd door de Scandinavische cultuur, filosofie, levensstijl en nauwe relatie met de natuur en daarom besloten we deze waarden in eigen land te promoten. De productie van sauna’s van Scandinavisch hout leek de beste manier om dit te doen. Daarom begonnen we eind 2016 met deze nieuwe zakelijke activiteit, herinnert Anna zich.

 

Vingber Polska | Onze klanten vroegen vaak naar hottubs die gemakkelijk te onderhouden zijn | Kirami
Onze klanten vroegen vaak naar hottubs die gemakkelijk te onderhouden zijn.

 

Vingberg is een combinatie van twee symbolische Zweedse woorden: ving – vleugel en berg – berg. 

– Vleugels zijn een symbool van vrijheid, onafhankelijkheid en regeneratie, terwijl de berg symbool staat voor beschutting, zuiverheid en natuur. Het grafische teken in de vorm van een zeshoek is een symbool van wetenschap, technologie en engineering. De vorm is gebaseerd op een combinatie van drie elementen en verwijst naar de drie grootste Scandinavische landen (Zweden, Finland en Noorwegen).

 

Vingberg Polska biedt hottubs en sauna’s met een Scandinavische flair aan | Kirami
Vingberg Polska biedt hottubs en sauna’s met een Scandinavische flair aan.  

 

image

 

   VINGBERG POLSKA SA

   ul. Pańska 96/83

   00-837 Warszawa

   Biuro handlowe:

   ul. Tysiąclecia 3

   38-400 Krosno

   Tel.kom.: +48 512 864 206

   Tel./fax: +48 13 420 33 89

    www.vingberg.pl