Hoe de juiste hottub te kiezen?

Hoe de juiste hottub te kiezen? | Kirami

 

Bij de keuze van een hottub is het goed om met een paar praktische zaken rekening te houden: komt de hottub in uw tuin te staan of bij uw zomerhuis en wie maken er gebruik van? Alle andere factoren die de keuze bepalen zijn vooral een kwestie van smaak.

 

De hottub in de tuin

Een hottub die in de tuin staat wordt vaker gebruikt, dus kies voor een effectieve kachel, zodat het water snel warm wordt. Let ook op gebruiksgemak: onderhoudsvrije panelen hoeven niet te worden geolied en met een filtersysteem en waterhygiëneproducten hoeft het water niet vaak te worden ververst.

 

Warmer feelings | De hottub in de tuin | Kirami
Warmer feelings | De hottub in de tuin | Kirami

 

De hottub bij een zomerhuis

Bij het zomerhuis is er meestal geen haast en is er tijd om het water te verwarmen, zodat de kachel niet zo effectief hoeft te zijn. Wanneer het water uit de zee of uit een meer wordt gehaald, moet het na een of twee keer gebruik worden vervangen, zodat een filter niet nodig is.

Met chemicaliën kunt u het water langer schoonhouden. Er zijn twee soorten: op zuurstof- en op chloorbasis. Chemicaliën op zuurstofbasis zijn zachter voor de huid en geschikt voor gezinnen met kinderen; chemicaliën op chloorbasis zijn effectiever, maar moeten zorgvuldig worden gebruikt. Vraag uw lokale wederverkoper om meer informatie


Bij een zomerhuis streeft men vaak naar ecologie en dicht-bij-de-natuur-zijn, dus daar passen hottubs met houten lambrisering goed.

 

Warmer feelings | De hottub bij een zomerhuis | Kirami
Warmer feelings | De hottub bij een zomerhuis | Kirami

 

Het aantal gebruikers is beslissend

Als praktische vuistregel geldt dat een groot gezin een grote hottub nodig heeft. Als de gebruikers oudere mensen of kleine kinderen zijn, is het vanwege veiligheid en gebruiksgemak verstandig om een model te kopen met een inwendige trap, zoals in de Kirami Family-hottubs. 

 

Uiterlijk, accessoires, oorsprong?

Wanneer u een hottub kiest bij een Kirami-wederverkoper, weet u dat u kiest voor kwaliteit en dat u goede aftersales service krijgt. Kirami-hottubs worden gemaakt om lang mee te gaan. Kirami-producten zijn in Finland gemaakte kwaliteitsproducten - wij gebruiken alleen de beste materialen.


U kunt uw hottub naar eigen smaak vormgeven met het buitenmateriaal, de interne kleur en zelfs verlichting van het bad. Maak kennis met onze accessoires. 

 

Kirami-producten zijn in Finland gemaakte kwaliteitsproducten - wij gebruiken alleen de beste materialen. | Kirami
Kirami-producten zijn in Finland gemaakte kwaliteitsproducten - wij gebruiken alleen de beste materialen. | Kirami

 

Probeer hoe een hottub in uw tuin eruitziet

Kirami heeft een hottub-ontwerpprogramma uitgebracht, waarmee u kunt experimenteren met verschillende modellen, kleuren en bijbehorende accessoires.  Kies uit ons assortiment een hottubmodel, kachel, buitenmateriaal en -kleur en interne kleur naar wens.


Fotografeer uw tuin als achtergrond van de hottub en pas de grootte van de hottub en het perspectief aan met behulp van de hulpafmetingen. Test verschillende product- en kleurencombinaties uit ons assortiment: wat past het best in uw tuin? Download de 3D-hottubkiezer in uw smartphone.

 

Kirami Oy - Kuinka valitset sopivan paljun?
Hoe de juiste hottub te kiezen? | Kirami

 

Bekijk op de video, hoe de hottub wordt geïnstalleerd | Kirami
YouTube: Bekijk op de video, hoe de hottub wordt geïnstalleerd | Kirami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Kalle Pakkala
Hoofd verkoop