De nieuwe Chill-hottub is geschikt voor een kleine groep

De nieuwe Chill-hottub is geschikt voor een kleine groep | Kirami

 

De Chill-hottub is een kwalitatief hoogwaardig en voordelig alternatief voor een klein gezin of een tuin met weinig ruimte | Kirami
De Chill-hottub is een kwalitatief
hoogwaardig en voordelig alternatief voor
een klein gezin of een tuin met weinig
ruimte | Kirami

De nieuwe Chill - een relaxte hottub voor een kleine groep

 

Kirami’s hottubcollectie is uitgebreid met de nieuwe, compacte Chill-hottub. De relaxte Chill-hottub is geschikt voor een kleine groep baders of een klein gezin. Deze voordelige hottub gaat op prijs en kwaliteit de strijd aan met goedkope import hottubs. De Chill is een perfect alternatief voor tuinen met weinig ruimte.

De Kirami Original Chill hottub werd ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar kleine, voordelige hottubs.

– Kirami’s collectie bevat veel grote hottubs, die zeer geschikt zijn voor grote groepen en gezinnen. Nu brengen we op verzoek van de klanten ook een compacter en voordeliger model op de markt. De Chill is een goede keus, als u een relaxte hottub wilt voor twee volwassenen of voor één volwassene en een paar kinderen, zegt Kalle Pakkala, Kirami’s hoofd verkoop.

 

De nieuwe Kirami Original Chill hottub werd ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar kleine, voordelige hottubs | Kirami
De nieuwe Kirami Original Chill hottub werd ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar kleine,
voordelige hottubs | Kirami

 

Mooi, licht en laag

Zoals de naam al zegt is de Chill gemaakt om in te ontspannen. De lage vormgeving van het bad biedt de mogelijkheid om op een hele nieuwe manier te ontspannen: de zithouding is perfect geschikt voor volwassenen om lekker te luieren. Kinderen kunnen in de Chill genieten van wilde waterspelletjes. De Chill heeft een inhoud van slechts 1.300 liter, zodat hij snel gevuld kan worden.

Behalve over de grootte is ook goed nagedacht over het uiterlijk. De buitenmantel van de Chill bestaat uit koolzwart gebeitste panelen van Fins vurenhout, die lang mooi blijven. Het zachtgrijze interieur is tijdloos en stijlvol en gaat mooi op in de omgeving.

De compacte Chill is ook licht en laag, zodat u hem gemakkelijk door een poort of deur naar de gewenste plaats kunt dragen. De Chill is perfect geschikt voor tuinen en terrassen met weinig ruimte.

Ondanks de voordelige prijs vertegenwoordigt de Chill absolute Kirami-kwaliteit en net als voor andere Kirami-hottubs zijn voor de Chill ook comfort- en veiligheidsverhogende accessoires verkrijgbaar. Met de voor de Chill-hottub ontworpen tree kunt u gemakkelijker in het bad stappen. Het deksel van de Chill voorkomt dat er vuil in het water komt en biedt extra veiligheid, wanneer de hottub niet in gebruik is. Voor ontspannen badmomenten kunt u comfortabele, in Finland gemaakte nekkussens kopen en een drijvende Tubbar 2-drankjeshouder.

 

De Kirami Original Chill hottub | Mooi, licht en laag | Kirami
De Kirami Original Chill hottub | Mooi, licht en laag | Kirami

 

Micu, de voor de Chill ontwikkelde kachel

Micu - de voor de Chill ontwikkelde kachel | Kirami
Micu - de voor de Chill
ontwikkelde kachel |
 Kirami

Met de Chill-hottub wordt de Micu-kachel meegeleverd, die speciaal voor de Chill is ontwikkeld. De Micu-kachel is van dezelfde hoge kwaliteit als de andere Kirami-kachels, eenvoudig in gebruik en vrijwel onderhoudsvrij, alleen compacter van omvang. Om het water in de Chill te verwarmen is geen grote kachel nodig en er wordt minder brandhout verbruikt dan bij de andere modellen.

– Ook in het vervolg luisteren we met een gewillig oor naar de feedback van onze klanten. Op basis daarvan gaan we ook de Chill-hottub nog verder verbeteren, als dat nodig mocht zijn, belooft Pakkala.

Meer informatie over het product