Kirami exporteert hottubs en noordelijke ontspanning

Kirami exporteert hottubs en noordelijke ontspanning | Kirami

 

Hottubs blijven de wereld veroveren

Kirami heeft de laatste jaren haar exportinspanningen actief verhoogd. In Finland hebben we al een dekkend dealernetwerk voor onze producten, omdat we hier al lang actief zijn. De Finse markt is echter beperkt, zodat we voortdurend uitbreiden naar nieuwe markten. Tegelijkertijd willen deze unieke badbeleving ook in het buitenland aanbieden.

Voor Kirami is Europa in zijn geheel een interessant exportgebied. Vooral in Nederland, Zweden en Oostenrijk is er vraag naar onze hottubs, en in toenemende mate ook in Duitsland, Groot-Brittannië en de andere Noordse landen. Ook in Rusland en zelf tot in Japan ontwikkelt zich een markt voor onze producten.

 

Hottubs en een wijze van ontspanning als exportproducten

Hottubs maken, net als de sauna, al een wezenlijk deel uit van de Finse cultuur van ontspanning en welzijn. In andere landen wekken hottubs belangstelling, omdat ze iets heel nieuws zijn.

Wat onze klanten in alle landen echter bindt is het verlangen naar een ontspannen bad in de natuur. Sommigen raken alleen door een foto al geïnteresseerd in het idee, anderen hebben het genot van een hottub in de buitenlucht een keer ervaren en daarna besloten zelf een hottub te kopen.

Buiten de grenzen van Finland wordt de keuze voor Kirami met name bepaald door de onveranderlijk hoge kwaliteit van onze producten en het feit dat ze uit het hoge noorden komen, waar de weercondities extreem kunnen zijn.

 

Hottubs en een wijze van ontspanning als exportproducten | Kirami
Hottubs en een wijze van ontspanning als exportproducten | Kirami

 

Dealers zijn de basis voor export

In Finland worden hottubs vooral verkocht in het voorjaar en de zomer. Export vlakt de seizoensinvloeden van de thuismarkt af, omdat het seizoen in Europa mede dankzij het weer langer is. Export maakt dan ook een steeds groter deel uit van onze omzet en het doel is dat aandeel nog verder te laten groeien.

Bij het laten groeien van de export speelt een functionerend dealernetwerk een essentiële rol. Hoewel het af en toe moeilijk is om geschikte dealers te vinden en het soms een kwestie van geluk is, zijn we erin geslaagd om bijzonder goede partners te vinden.

We zijn voortdurend geïnteresseerd in het vinden van nieuwe dealers. Soms nemen we zelf contact op met interessante kandidaten of zoeken we die op beurzen op. Ook melden we de zaak in de media en op onze eigen website.

 xxx

 

Zou u of uw bedrijf geïnteresseerd zijn om dealer van ons te worden?

Neem contact met ons op!

Tel: +358 10 574 2170
email: info@kirami.fi

Onze e-mailadressen zijn als volgt samengesteld: voornaam.achternaam @ kirami.fi

 

Maak kennis met onze dealers!

Verkopers

Het verhaal van Kirami