Wanneer het zomerhuis winterklaar wordt gemaakt, vragen velen zich af wat ze met de hottub moeten doen. Lees de aanwijzingen hoe te handelen, als u een winterstop houdt of het hele jaar doorgaat met baden.
Verbeter uw hottub-beleving met badaccessoires of geef die cadeau aan een enthousiaste hottubgebruiker. Bekijk onze beste tips voor meer comfort en voor het tunen van de hottub.
Een gebruikte hottub in goede staat kunt u weggeven of verkopen. Alle materialen van een hottub kunnen ook worden gerecycled, wanneer de hottub niet meer wordt gebruikt. Lees hier hoe!
De kachel verwarmt het badwater. Voor het verwarmen van het badwater in de hottub heeft Kirami diverse houtgestookte kachels. Lees meer over kachels!
Bij de keuze van een hottub is het goed om met een paar praktische zaken rekening te houden: komt de hottub in uw tuin te staan of bij uw zomerhuis en wie maken er gebruik van? Alle andere factoren die de keuze bepalen zijn vooral een kwestie van smaak.
Het voorjaar is voor velen de tijd dat de hottub weer in gebruik wordt genomen. Geen betere tijd ook voor inspectie en voor reinigings- en onderhoudswerk.