Kirami-verdeler FrankenSpa zorgde in een recordtijd voor Kirami buitensauna’s en hottubs in de traumHaff-vakantiehuizen aan het Szczecin Lagoon. Een win-winsituatie!
AdventureSPA kende sinds zijn start als Kirami hottub-retailer in 2011 een mooie groei. Tijd om te kijken hoe de zaken er vandaag lopen!

Zone Espace Naturel brengt het Finse zen-gevoel en welzijn naar de Franse Grand Est-regio

De onderneming Z.E.N. (Zone Espace Naturel) ligt in de gemeente Hambach in de regio Grand Est in Lotharingen, meer bepaald in het arrondissement Sarreguemines. De onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van Finse baden en sauna’s van Kirami.

Eric Gross, eigenaar van Zone Espace Naturel heeft veel ervaring als ondernemer.

Terveo introduceert Kirami-hottubs, Noorse baden en Fins welzijn in Frankrijk. De eigenaars hebben een sterke band met Finland. Lees meer!
Kirami hottubs worden al bijna 20 jaar verkocht in Zweden. Het zusterbedrijf van Kirami Oy ondersteunt de Zweedse retailers en consumenten. Lees meer!
Tinozze Finlandesi verkoopt hottubs van Kirami en noemt ze Finse wasteil voor Italiaanse klanten. Lees verder en ontdek hoe een passie voor wellness leidde tot hottubs.
Op verzoek van de klanten voegde Vingberg Polska hottubs met onderhoudsvrije kunststofinterieurs toe aan haar assortiment. Lees meer over de Poolse wederverkoper met een Scandinavisch hart.
Een brand op oudejaarsdag verwoestte het woonhuis en de houtzagerij. Daarna besloot familiebedrijf holzimgarten iets heel nieuws te proberen. Ze begonnen Finse hottubs te verkopen. Lees in de blog wat eigenaar Günther Heizmann waardeert aan Kirami.
The Log Company verkoopt producten van Kirami in het Verenigd Koninkrijk. We vroegen Mark Smith, een van de eigenaren, om ons meer over het bedrijf te vertellen.
In St. Petersburg is Kirami-wederverkoper Elitnye Kaminy actief met een assortiment aan hottubs, haarden, saunakachels en schoorsteenpiijpen. Het voornaamste marktgebied is Ruslands Noordwestelijke federale district, maar het bedrijf verkoopt hottubs door het hele land.