De hottub moet worden geplaatst op een vlakke ondergrond die het volle gewicht kan dragen | Kirami
De hottub moet worden geplaatst op een vlakke ondergrond die het volle gewicht kan dragen 

V: Wat voor ondergrond is voor een hottub vereist?

A: De hottub moet worden geplaatst op een vlakke ondergrond die het volle gewicht kan dragen.

De bodem kan worden geëgaliseerd met bijv. steengruis met een ruwheid van 6-16 mm. Indien u een vastere ondergrond wenst kunt u er een van beton gieten of bedekken met kant-en-klare platen. Ook wordt aangeraden de omgeving van de hottub vrij te houden van planten.

Het is verstandig om afvoergoten in de ondergrond aan te brengen, zodat de bodem van de kuip voldoende droog blijft en niet gaat rotten.

V: Hoe lang (na aflevering) duurt het voordat ik een bad kan nemen?

A: Installatie op een gereedliggende ondergrond duurt naar schatting een uur. De hottub wordt kant-en-klaar afgeleverd en de kachel los. Voor de ingebruikname hoeven alleen de kachel, de schoorsteen en de afvoerkraan op hun plaats te worden bevestigd. Voordat u de hottub voor de eerste keer gebruikt, moet u eerst de gebruiksaanwijzingen goed doorlezen. Denk eraan dat het vullen en verwarmen de nodige tijd kost..

V: Kan ik de hottub in het terras laten verzinken?

A: Dat kan, zolang de kachel zich buiten het terras bevindt, in een brandveilig gebied. Ook dient u bij het nadenken over de plaats rekening te houden met de waterafvoer.

Een set verlengpijpen en/of een tussenafvoerset tussen de kachel en de hottub kan plaatsing van het bad op het teras gemakkelijker maken.

Een set een tussenafvoerset tussen de kachel en de hottub kan plaatsing van het bad op het teras gemakkelijker maken | Kirami
Een set een tussenafvoerset tussen de kachel en de hottub kan plaatsing van het bad op het teras gemakkelijker maken | Kirami

 

Genießen die schönen Bademomente! Entdecken unsere umfangreiche Auswahl an Zubehören und auschecken die Badefassmodelle von Kirami!

Hottub voorbereiding | Wat voor ondergrond is voor een hottub vereist? | Kirami
Hottub voorbereiding | Wat voor ondergrond is voor een
hottub vereist?