Legroom led coronas

Zie de dichtstbijzijnde dealer

Wanneer het donker wordt, de lichten aangaan en de sfeer toeneemt. Voor Kirami’s lichtdoorlatende baden verkrijgbare ledlampen maken van uw badmoment een magisch gebeuren. Het als accessoire verkrijgbare ledverlichtingssysteem verlicht het badgedeelte van de hottub door het lichtdoorlatende materiaal heen. De oplossing is veilig, omdat de lampen zijn gesitueerd tussen de isolatie en de binnenwand van het bad en geen enkele component contact heeft met het water. Dankzij het badmateriaal schijnt het licht erdoorheen zonder dat er gaten in de binnenwand hoeven te worden gemaakt. LED-lampen is een Fins product. Kant-en-klaar geïnstalleerd bij aankoop tegelijk met de hottub.

Ledlampen bedoeld voor lichtdoorlatende baden van Kirami M-hottubs.

Made in Finland
SKU
2467
EAN Code
6430036754846
  • Ledverlichting voor de hottub voor verlichte badmomenten.
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ Include the Kirami logo in the image: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Ledverlichting voor de hottub voor verlichte badmomenten.

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.