Comfort Family L

Comfort Family L

Käytössä
Comfort Family L Cube EP-NightBlack StoneGray
Comfort Family L CUBE EP NightBlack, StoneGray
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Comfort Family L Cube EP-NightBlack StoneGray
Comfort Family L CUBE EP NightBlack, StoneGray
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kirami Comfort Family L
Kleur buitenzijde
Kleur binnenzijde
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/CFGEP2600CUBE-GR__6430036755003__utsezizn__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/CFGEP2600CUBE-GR__6430036755003__6iyrcml4__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/gerixvkr__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/0j1m0amc__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/t1pgpov7__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ptoionat__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/tlhilixa__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/iqzzx7qr__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/50a521e4__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/78jei7s1__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/fuwd91m1__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/yxuxbd6z__full.jpg

Bij het ontwerp van de Family-hottub is rekening gehouden met de behoeften van het hele gezin, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. De hottub is voorzien van geïntegreerde, met het design verweven inwendige treden, die het gemakkelijk maken om in en uit het bad te komen. Naast gebruiksgemak verhogen de gemakkelijk begaanbare treden ook de veiligheid. Kinderen kunnen bij het baden op de hoogste tree zitten en je kan hoger zitten om even af te koelen. De bank is zo ontworpen, dat het tevens als zeer comfortable rug en armleuning gebruikt kan worden. Het Family-model is ontwikkeld op verzoek van het publiek. De Family L is qua grootte ook geschikt voor een grotere groep.

Als warmtebron de effectieve, tijdloos vormgegeven, zwarte Cube-kachel, die ook een grotere hottub snel opwarmt. Gemaakt van eersteklas, zeer goed warmtegeleidend, zeewaterbestendig aluminium.

Afwerking van gerecycled kunststof panelen in de tijdloze kleur Zwart, voor moderne en klassieke tuinen. Het gladde oppervlak is gemakkelijk te reinigen, en behalve wassen vergt het materiaal geen onderhoud. Zacht, levendig grijs als inwendige kleur is altijd tijdloos en stijlvol en gaat mooi op in de omgeving.

De kuipdoorsnede is 200 en het watervolume 1930 liter. Hij is geschikt voor 6-8 personen. Het lege gewicht van de hottub is 200 kg. Het bruto warmtevermogen van de CUBE-kachel is 48 kW en het netto warmtevermogen dat naar het water wordt overgedragen is 35 kW.

FI
Productcode
CFGEP2600CUBE-GR
EAN Code
6430036755003
0

Afmetingen

Manuals and files

Technische informatie

Capaciteit (personen)
6-8
Bruto waterinhoud
1290
Waterinhoud
1930
Diameter buitenzijde
200
Hoogte
110
Diepte
91
Product lengte
265
Product breedte
200
Product hoogte
260
Gewicht
200
Lengte verpakking
200
Breedte verpakking
200
Hoogte verpakking
123
De hottub moet worden geplaatst op een vlakke ondergrond, die het gewicht van het volle bad kan dragen. De kuip kan worden geplaatst op een ondergrond van steenslag of men kan een fundament gieten van beton. Baden met een bodem van EPS moeten een vlakke ondergrond hebben en mogen niet op steunbalken worden geplaatst. Bij het kiezen van een plaats voor de hottub moet ook rekening worden gehouden met het laten leeglopen van het bad en zo nodig kan het water met een slang worden afgevoerd. De afvoerkraan bevindt zich aan de zijde tegenover de kachel, en daarop past een slang met een binnendiameter van 38 mm. Ook moet rekening worden gehouden met de brandveiligheid. De schoorsteen van de kachel moet altijd op voldoende afstand van brandbaar materiaal worden geplaatst en de afstand tot brandbare constructies moet zowel in zijwaartse als hoogterichting worden gecontroleerd. Bij gebruik in de winter moet u erom denken dat u het gevulde bad niet mag laten bevriezen. Om bevriezing bij vorst te voorkomen moet u ervoor zorgen dat het bad zorgvuldig wordt leeg gemaakt of voldoende wordt verwarmd. Ook moet u erom denken de afvoerkraan half open te laten staan, zodat al het water uit het bad weg kan stromen. Door deze instructies te volgen voorkomt u dat de kraan en de leidingen bevriezen. De belangrijkste regel houdt verband met de hoeveelheid water in het bad en het aansteken van de kachel. De kachel van de hottub mag nooit worden aangestoken, wanneer het bad leeg of onvolledig gevuld is. Ook mag het bad nooit worden leeggemaakt, voordat het vuur en de gloeiende kooltjes in de kachel zijn gedoofd. Informatie over de minimale vulling wordt per kachelmodel vermeld in de instructies en op het plaatje op de kachel. Bedek het bad met het bij het model behorende deksel en zorg ook verder voor reinheid en hygiëne door het bad regelmatig te reinigen en te drogen. Voor het reinigen kunt u bijvoorbeeld Kirami Biozeep gebruiken. Bij Kirami zijn producten verkrijgbaar ter verzorging van de badwaterhygiëne. Bij het gebruik van deze producten moet de pH-waarde tussen de gegeven grenzen (7,0-7,6) blijven. Bij dit model heeft de schoorsteen een diameter van 150 mm en een lengte van 2 m.

Bijbehorende accessoires

Thermocover L, 200 cm rond
Massafilter MF250
Drankjeshouder 6 plaatsen ST-CB
Stepin steps, ST-CoalBlack