Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty

Kleur buitenzijde
Kleur binnenzijde
Zie de dichtstbijzijnde dealer

De Kirami FinVision® -sauna’s getuigen van de extreem hoogstaande afwerking door echte vakmannen

De buitenkant van de Kirami FinVision® -sauna werd reeds behandeld en is gemaakt van panelen uit (*sparren)hout en hittebehandeld zachthout (* esp). Aan de binnenkant moderniteit troef, waar de donkere kleur en de geur van het hittebehandelde espenhout voor een aangename en uitnodigende sfeer zorgen. Dankzij de heldere en eenvoudige stijl komt de sauna in elke tuin tot haar recht. Dankzij de grote glaspartijen heb je steeds het gevoel dicht bij de natuur te zijn. Zelfs wie zelden of nooit een sauna gebruikt, groeit vast en zeker uit tot een ware fan na het ontdekken van het saunagevoel in deze sauna. Wedden dat ze een van de favoriete plekjes in je tuin wordt?

De sauna is ruim maar toch compact, met een oppervlakte van 5,2 m² en een totale hoogte van 2,55 meter. De sauna is ontworpen voor 4 tot 6 personen, zodat je hem zowel in klein als in iets groter gezelfschap perfect kunt gebruiken.

De sauna wordt volledig gemonteerd geleverd

De Nordic misty-sauna vormt de perfecte oplossing voor al wie een hectisch leven heeft en wordt volledig afgewerkt geleverd, inclusief compleet dak. Alle Kirami FinVision® Nordic misty -sauna’s zijn goed geïsoleerd, waardoor ze snel opwarmen en lang warm blijven, en dus ook geschikt zijn voor koudere gebieden.

De bankjes uit hard hout en de binnendelen van de sauna springen onmiddellijk in het oog. Bovendien kunnen de bankjes gemakkelijk worden opgeheven zodat je de sauna gemakkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. Het grote raam geeft de sauna een ruimtelijk gevoel. De dubbele beglazing uit grijs gehard glas zorgt voor een hoge energie-efficiëntie van de sauna, terwijl de ruimte tussen het glas gevuld is met argongas en zo optimale isolatie garandeert.

Met het stevige rolslot kun je de glazen deur makkelijk openen en gesloten houden. Deze is trouwens uitgerust met dubbel gehard glas en heeft een handgreep die speciaal werd ontworpen voor de moderne stijl van de sauna en heerlijk in de hand ligt.

*Wij behouden ons het recht voor op materiële wijzigingen als de grondstofprijzen en/of beschikbaarheid van de producten tijdens de geldigheidsperiode aanzienlijk veranderen. Wij proberen de kwaliteit van het materiaal, ondanks de materiaalwisseling, minimaal hetzelfde te houden als het origineel.

Standaard is de deur geplaatst aan de rechterkant van de sauna en wordt rechtshandig geopend.

De buitenbekleding van de sauna is gemaakt van gladde warmtebehandelde panelen (* spar) van zachthout. Dankzij de warmtebehandeling is het hout beter bestand tegen rotten en zal het minder krimpen en uitzetten door mosvorming. Het warmtebehandelde hout heeft een stijlvolle diepzwarte afwerking en is uiterst duurzaam. Bovendien beschermt de kleur tegen vuil en uv-stralen. De onderhoudsarme en recyclebare buitenbekleding maakt de moderne en stijlvolle look van je sauna helemaal compleet. De binnenoppervlakken van de sauna zijn gemaakt van warmtebehandeld zachthout (* esp). De schemerige sfeer zorgt ervoor dat je zowel mentaal als fysiek volledig tot rust komt en je volledig kunt ontspannen!

Harvia Virta Combi 10,8kW gecombineerde elektrische verwarmer en stoomkachel (Black). De Harvia Virta Combi is een stijlvolle en slimme combinatie van een elektrische verwarmer en een stoomkachel, met unieke saunageuren. De combikachel is de beste keuze voor wie houdt van zacht en vochtig stoom en dol is op een aangenaam geurende sfeer. De kachel kan ook gebruikt worden als gewoon verwarmingselement, zonder stoom. Bovendien beschikt deze ’plug and play’-sauna over alle elektrische verbindingen, wat betekent dat jeer snel gebruik van kunt maken zonder al te veel installatiewerk. De ledverlichting onder het laagste bankniveau en boven de rugsteun kan via het bedieningspaneel worden aangepast en zorgt voor een aangename sfeer in de sauna. De ledverlichting van de Kirami FinVision® -sauna is verbonden met het Xenio Combi CX110C-bedieningsplaneel waar je ook de kachel mee bedient. Gewicht stenen: 70 kg Grootte stenen: 10-15cm

Keyflag
Tuotekoodi
3411
Annex
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ het Kirami-logo toevoegen aan de afbeelding: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ zorgen voor een opvallende vermelding van de productnaam en van Kirami
✓ hashtag #kirami toevoegen
 • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW elektrische kachel
 • Harvia Virta Combi 10,8 kW - combinatie van een elektrische verwarmer en een stoomkachel
 • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW - tuinsauna pakket
 • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW - met unieke saunageuren.
 • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW - elektrische saunaverwarming
 • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW - buitensauna
 • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW - Finse sauna
 • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW - sauna Kirami
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty is een ruime buitensauna met glazen pui.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty is de perfecte oplossing als buitensauna.
 • Afgewerkte buitensauna | Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty is een Finse buitensauna.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - de bankjes gemakkelijk worden opgeheven schoon te maken.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - de bankjes gemakkelijk worden opgeheven schoon te maken.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - saunatrap.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - moderne buitensauna.
 • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW elektrische verwarmer
 • De Kirami FinVision® -sauna’s getuigen van de extreem hoogstaande afwerking door echte vakmannen.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - De schemerige sfeer zorgt ervoor dat je zowel mentaal als fysiek volledig.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - De buitensauna is een klant-en-klare, ter plaatse te monteren module met alle toebehoren.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - buitensauna.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - Bij Kirami kunt u nu naast hottubs ook een buitensauna bestellen.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - in de buitensauna komt de natuur dicht bij je.
 • Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty - Dankzij de grote ramen waant de saunaganger zich middenin de natuur.
 • Kirami FinVision -sauna Nordic misty, Harvia Virta Combi 10,8 kW
Tilavuus (henkilöä)
4-6
Tuotteen pituus
230
Tuotteen leveys
221,8
Tuotteen korkeus
255
Paino
1,150
Pakkauksen pituus
236
Pakkauksen leveys
227
Pakkauksen korkeus
257

Videos

Bijbehorende accessoires

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.