Kirami FinVision -kleedkamer kledinghanger S Nordic misty

Kleur binnenzijde
Zie de dichtstbijzijnde dealer

Als accessoire kun je een op maat gemaakte kleerhanger bestellen voor de Kirami FinVision® -kleedkamer, te plaatsen aan de achterwand.

De kleerhangers omvatten vijf haken voor handdoeken, kamerjassen of kledingstukken. Deze zijn gemaakt van hittebehandeld hard hout (*esp). Erboven kun je je badmutsen keurig opbergen of andere kleine spullen leggen terwijl je ten volle geniet van de sauna. Bestel je de kleerhanger samen met de kleedkamer, dan zorgen we ervoor dat alles in onze fabriek mooi wordt geïnstalleerd.

*Wij behouden ons het recht voor op materiële wijzigingen als de grondstofprijzen en/of beschikbaarheid van de producten tijdens de geldigheidsperiode aanzienlijk veranderen. Wij proberen de kwaliteit van het materiaal, ondanks de materiaalwisseling, minimaal hetzelfde te houden als het origineel.

Made in Finland
Tuotekoodi
3545
Annex
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ Include the Kirami logo in the image: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Kirami FinVision® -kleedkamer kledinghanger Nordic misty
Pakkauksen pituus
18
Pakkauksen leveys
129
Pakkauksen korkeus
20
Plaatsingshoogte: De bovenkant van de kleerhanger ligt op 1,8 m van de vloer.

Bijbehorende accessoires

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.