Premium Woody Tiny

Premium Woody Tiny

Uutuus
Premium woody tiny micu Redcedar
Premium woody tiny micu Redcedar
Premium woody tiny micu Redcedar
Premium woody tiny micu Redcedar
Kleur buitenzijde
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PWTINYRCMICU__024571m1__full.png
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PWTINYRCMICU__b4jvt3y4__full.png

Woody Tiny biedt het authentieke gevoel van hout in een compact model. Het is onze kleinste hottub uit massief hout, ideaal voor kleine tuinen en voor terrassen. Dankzij de afmetingen en de nieuwe vorm is Woody Tiny de ideale optie voor koppels en voor situaties waarbij het waterverbruik tot een minimum herleid moet worden. De korte verwarmingstijd en het beperkte watervolume zorgen ervoor dat je zelfs op een drukke avond perfect kunt genieten van een ontspannende duik. Woody Tiny biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige hottub-ervaring met houtkachel.

Het nieuwe hottub-model werd begin maart 2022 gelanceerd.

De MICU is een gebruiksvriendelijke, vrijwel onderhoudsvrije, buiten de hottub te plaatsen kachel, gemaakt van zeewaterbestendig aluminium, en van dezelfde hoge kwaliteit als de andere Kirami-kachels. Als buitenmantel deze Noord-Amerikaanse houtsoort, die zeer goed bestand is tegen verrotting. Mettertijd krijgt het hout een mooie zilvergrijze kleur.

De kuipdoorsnede is 170 en het watervolume 760 liter. Hij is geschikt voor 1-2 personen. Het lege gewicht van de hottub is 113 kg. Het bruto warmtevermogen van de MICU-kachel is 30 kW en het netto warmtevermogen dat naar het water wordt overgedragen is 19 kW.

FI
Productcode
PWTINYRCMICU
0

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Capaciteit (personen)
1-2
Bruto waterinhoud
650
Waterinhoud
760
Diameter buitenzijde
170
Hoogte
98
Diepte
85
Product lengte
142,5
Product breedte
170
Product hoogte
217
Gewicht
113
Lengte verpakking
171
Breedte verpakking
80
Hoogte verpakking
113