Premium Woody M Dippy

Kleur buitenzijde
Zie de dichtstbijzijnde dealer

Afkoelen in een authentieke houten tub, de Woody Dippy. De Woody hottub is ook beschikbaar zonder verwarmingselement en de daarbij horende installatiegaten. Zo kun je de hottub op een warme zomerdag of na een deugddoende saunasessie gebruiken als een heerlijk verkoelende hottub. Koud water geeft je ook het gevoel van ijszwemmen, zodat je het hele jaar lang de gezonde effecten van deze sport ervaart. Koud water is namelijk een beproefde techniek bij atleten om te herstellen.

Geen verwarming.

Als buitenmantel deze Noord-Amerikaanse houtsoort, die zeer goed bestand is tegen verrotting. Mettertijd krijgt het hout een mooie zilvergrijze kleur.

De kuipdoorsnede is 170 en het watervolume 1860 liter. Hij is geschikt voor 4-6 personen. Het lege gewicht van de hottub is 120 kg.

Made in Finland
SKU
3557
new
  • Premium Woody M Dippy, RedCedar
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ Include the Kirami logo in the image: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Premium Woody M Dippy, RedCedar
LED Verlichting is verkrijgbaar als extra accessoire bij interne kleuren met dit symbool.
Capacity (persons)
4-6
Fillage Volume
1460
Water capacity
1860
Outer diameter
170
Height (tub)
108
Depth
95
Product length
170
Product height
108
Packing length
170
Packing width
170
Packing height
123

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.