Premium Steady M Flow

Kleur buitenzijde
Kleur binnenzijde
Zie de dichtstbijzijnde dealer

De Steady Flow hottub is een nieuwe toevoeging aan de premium productcategorie. Steady Flow is uitgerust met een efficiënt filtersysteem en een elektrische kachel. Aan de zijkant van de hottub zitten er ter hoogte van de zitting vier regelbare watertherapie-stralen (Water Jets). De waterstralen masseren je rugspieren en je huid, en zorgen zo voor een heerlijk ontspannend gevoel. Steady Flow is volledig geïsoleerd, met een laag energieverbruik als gevolg.

Net zoals in alle andere Kirami-hottubs sta je ook in deze hottub rechtstreeks in verbinding met de natuur, zonder verlichting die de omgevingskleur verstoort, en zonder vervelend lawaai. Zo kun je je optimaal concentreren op de omliggende natuur en kun je voluit genieten tijdens het baden. Kan het leven nog mooier zijn?

De Steady Flow-hottub is uitgerust met een voorgevormde zittingverhoger, zodat je makkelijk kunt instappen. De hoeken van de zitting kunnen gebruikt worden als rugleuning, en voor twee mensen dient de zitting ook als armsteun. De mooie, lichte plastic oppervlakken van het Steady Flow-bad kunnen optioneel uitgerust worden met Kirami’s veilige ledverlichting. De standaard ingebouwde ledlampen zorgen voor een magische sfeer wanneer je op schemerige avonden van een bad geniet.

Het waterstraalsysteem (watertherapiestralen) bestaat uit een elektrisch verwarmingselement, een filtersysteem en vier watertherapiestralen. Verwarmingssysteem met een elektrische weerstand van 3 kW. De verwarming werkt wanneer de filter aanstaat, met een stroomschakelaar op de weerstand. De geschatte verwarmingstijd is ongeveer 1 °C/uur. Een beschermingshoes voor het systeem wordt standaard meegeleverd. Water jets flow system heeft een weerstand van 3 kW met regelbare thermostaat.

Als buitenmantel hittebehandeld grenenhout als Fins alternatief voor geïmporteerde donkere houtsoorten. Thermohout is een duurzaam, warmbruin getint kwaliteitsmateriaal, dat zijn vorm behoudt. Als interne kleur neutraal doorschijnend grijs. De tijdloze grijze kleur is een passende, stijlvolle en esthetische keuze voor alle omgevingen.

De kuipdoorsnede is 170 en het watervolume 1420 liter. Hij is geschikt voor 4-6 personen. Het lege gewicht van de hottub is 128 kg. Het bruto warmtevermogen van de WaterJetsFlowSystem3kw-kachel is 3 kW en het netto warmtevermogen dat naar het water wordt overgedragen is 3 kW.

Keyflag
Tuotekoodi
3496
EAN-koodi
6430036756697
new
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ Include the Kirami logo in the image: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
 • Premium Steady M Flow Thermowood, CasualGray
 • Premium Steady Flow Thermowood
 • Premium Steady M Flow Thermowood, CasualGray
 • Premium Steady Flow Thermowood
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"\\\"\\\\\\\"Premium Steady Flow\\\\\\\"\\\"\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
 • "\"Premium Steady Flow\""
LED Verlichting is verkrijgbaar als extra accessoire bij interne kleuren met dit symbool.
Tilavuus (henkilöä)
4-6
Täyttötilavuus
940
Vesitilavuus
1420
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
107
Syvyys
90
Tuotteen pituus
267
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
107
Pakkauksen pituus
170
Pakkauksen leveys
170
Pakkauksen korkeus
123

Videos

Bijbehorende accessoires

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.