Original Woody L

Original Woody L

Käytössä
Woody L Cube TW
Original Woody L Cube TW with drinkholder
Woody L Cube TW
Original Woody L Cube TW with drinkholder
Kleur buitenzijde
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TW2600CUBE__6430036750695__y351wbfe__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TW2600CUBE__6430036750695__cbu10p0s__full.JPG

De traditionele, thermohouten Woody ademt de sfeer van een origineel houten bad. De ongekunstelde, rustgevende bruine kleur van het bad vloeit samen met de natuur. Wanneer u in de Woody stapt kunt u de geur van vers thermohout ruiken. De Woody L is qua grootte ook geschikt voor een grotere groep. Voor wie hecht aan tradities en authenticiteit is een Woody de onbetwiste keuze!

Als warmtebron de effectieve, tijdloos vormgegeven, zwarte Cube-kachel, die ook een grotere hottub snel opwarmt. Gemaakt van eersteklas, zeer goed warmtegeleidend, zeewaterbestendig aluminium.

Als buitenmantel hittebehandeld grenenhout als Fins alternatief voor geïmporteerde donkere houtsoorten. Thermohout is een duurzaam, warmbruin getint kwaliteitsmateriaal, dat zijn vorm behoudt.

De kuipdoorsnede is 200 en het watervolume 2600 liter. Hij is geschikt voor 6-8 personen. Het lege gewicht van de hottub is 240 kg. Het bruto warmtevermogen van de CUBE-kachel is 48 kW en het netto warmtevermogen dat naar het water wordt overgedragen is 35 kW.

FI
Productcode
TW2600CUBE
EAN Code
6430036750695
1

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Capaciteit (personen)
6-8
Bruto waterinhoud
2060
Waterinhoud
2600
Diameter buitenzijde
200
Hoogte
108
Diepte
95
Product lengte
255
Product breedte
200
Product hoogte
277
Gewicht
240
Lengte verpakking
200
Breedte verpakking
200
Hoogte verpakking
122
De hottub moet worden geplaatst op een vlakke ondergrond, die het gewicht van het volle bad kan dragen. De kuip kan worden geplaatst op een ondergrond van steenslag of men kan een fundament gieten van beton. Aangeraden wordt om houten kuipen op aparte steunbalken te plaatsen, zodat de bodem van de kuip niet op de ondergrond rust en onder de kuip lucht kan circuleren. Ook moet ervoor worden gezorgd dat de kuip niet lange tijd door planten wordt omgeven, omdat daarmee de kans op verrotting van de kuip toeneemt. Bij het kiezen van een plaats voor de hottub moet ook rekening worden gehouden met het laten leeglopen van het bad en zo nodig kan het water met een slang worden afgevoerd. De waterafvoer bevindt zich dichtbij de kachel en de binnenmaat van de afvoerbocht is 50 mm. Ook moet rekening worden gehouden met de brandveiligheid. De schoorsteen van de kachel moet altijd op voldoende afstand van brandbaar materiaal worden geplaatst en de afstand tot brandbare constructies moet zowel in zijwaartse als hoogterichting worden gecontroleerd. Bij gebruik in de winter moet u erom denken dat u het gevulde bad niet mag laten bevriezen. Om bevriezing bij vorst te voorkomen moet u ervoor zorgen dat het bad zorgvuldig wordt leeg gemaakt of voldoende wordt verwarmd. Ook moet u erom denken de afvoerkraan half open te laten staan, zodat al het water uit het bad weg kan stromen. Door deze instructies te volgen voorkomt u dat de kraan en de leidingen bevriezen. De belangrijkste regel houdt verband met de hoeveelheid water in het bad en het aansteken van de kachel. De kachel van de hottub mag nooit worden aangestoken, wanneer het bad leeg of onvolledig gevuld is. Ook mag het bad nooit worden leeggemaakt, voordat het vuur en de gloeiende kooltjes in de kachel zijn gedoofd. Informatie over de minimale vulling wordt per kachelmodel vermeld in de instructies en op het plaatje op de kachel. Bedek het bad met het bij het model behorende deksel en zorg ook verder voor reinheid en hygiëne door het bad regelmatig te reinigen en te drogen. Voor het reinigen kunt u bijvoorbeeld Kirami Biozeep gebruiken. Bij Kirami zijn producten verkrijgbaar ter verzorging van de badwaterhygiëne. Bij het gebruik van deze producten moet de pH-waarde tussen de gegeven grenzen (7,0-7,6) blijven. Bij dit model heeft de schoorsteen een diameter van 150 mm en een lengte van 2 m.

Bijbehorende accessoires

Thermocover L, 200 cm rond