Original Tiny Dippy

Kleur buitenzijde
Kleur binnenzijde
Zie de dichtstbijzijnde dealer
We kregen veel vragen over hottubs zonder verwarmingselement, en aangezien we altijd goed naar onze klanten luisteren, beslisten we om een nieuwe productlijn te ontwikkelen met zogenaamde dipping-tubs. Een dipping-tub is een ideale optie om lekker af te koelen tussen twee saunasessies, of tijdens een warme zomeravond. Daarnaast is het de perfecte keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in winterzwemmen. De Tiny Dippy heeft dezelfde afmetingen en functies als de modellen mét kachel, behalve dan de kachel zelf en de daarbij horende gaten.

Geen verwarming.

Als buitenmantel hittebehandeld grenenhout als Fins alternatief voor geïmporteerde donkere houtsoorten. Thermohout is een duurzaam, warmbruin getint kwaliteitsmateriaal, dat zijn vorm behoudt. Als interne kleur fluweelzacht, “goudgetint”, doorschijnend lichtgrijs. Deze tijdloze en trendy grijze kleur is stijlvol en perfect passend in alle tuinen.

De kuipdoorsnede is 170 en het watervolume 615 liter. Hij is geschikt voor 1-2 personen. Het lege gewicht van de hottub is 53.5 kg.

Keyflag
Tuotekoodi
3524
new
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ het Kirami-logo toevoegen aan de afbeelding: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ zorgen voor een opvallende vermelding van de productnaam en van Kirami
✓ hashtag #kirami toevoegen
  • Original Tiny Dippy, Thermowood
  • Original Tiny Dippy, Thermowood
LED Verlichting is verkrijgbaar als extra accessoire bij interne kleuren met dit symbool.
Tilavuus (henkilöä)
1-2
Täyttötilavuus
500
Vesitilavuus
615
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
98
Syvyys
83
Tuotteen pituus
81,5
Tuotteen korkeus
98
Paino
53.5
Pakkauksen pituus
171
Pakkauksen leveys
80
Pakkauksen korkeus
113

Bijbehorende accessoires

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.