Comfort Family M

Comfort Family M

Poistumassa
Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, OceanBlue
Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, OceanBlue
Comfort Family M
Comfort Family M
Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, OceanBlue
Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, OceanBlue
Comfort Family M
Comfort Family M
Kleur buitenzijde
Kleur binnenzijde
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/CFBLST1900CULTSI-BL__6430036756390__8tbau37l__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/CFBLST1900CULTSI-BL__6430036756390__5g0njxlz__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/r0wqj47j__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/hq0pe82q__full.jpg

Bij het ontwerp van de Family-hottub is rekening gehouden met de behoeften van het hele gezin, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. De hottub is voorzien van een in het design geïntregeerd hoger bankje, om even heerlijk af te koelen en kinderen kunnen hoger zitten. De special ontworpen hoeken in deze Family kunnen gebruikt worden als rugleuning. Ook is dit design ideaal om eenvoudiger in en uit het bad te komen.

Als warmtebron de externe, grijskleurige Cult-si, die geschikt is voor de verwarming van kleine baden. Gemaakt van eersteklas, zeer goed warmtegeleidend, zeewaterbestendig aluminium.

Als buitenmantel zwarte, met koolzwarte beits behandelde Finse vurenhouten panelen, die lange tijd mooi blijven. Als interne kleur fluweelzacht “goudgetint” oceaanblauw met doorschijnend oppervlak. Deze blauwe kleur laat zelfs matrozen ontspannen in de blauwe momenten na zonsondergang.

De kuipdoorsnede is 170 en het watervolume 1370 liter. Hij is geschikt voor 3-5 personen. Het lege gewicht van de hottub is 141 kg. Het bruto warmtevermogen van de CULT-si-kachel is 36 kW en het netto warmtevermogen dat naar het water wordt overgedragen is 22 kW.

FI
Productcode
CFBLST1900CULTSI-BL
EAN Code
6430036756390
0

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Capaciteit (personen)
3-5
Bruto waterinhoud
890
Waterinhoud
1370
Diameter buitenzijde
170
Hoogte
110
Diepte
91
Product lengte
258
Product breedte
170
Product hoogte
210
Gewicht
141
Lengte verpakking
169
Breedte verpakking
169
Hoogte verpakking
123
De hottub moet worden geplaatst op een vlakke ondergrond, die het gewicht van het volle bad kan dragen. De kuip kan worden geplaatst op een ondergrond van steenslag of men kan een fundament gieten van beton. Baden met een bodem van EPS moeten een vlakke ondergrond hebben en mogen niet op steunbalken worden geplaatst. Bij het kiezen van een plaats voor de hottub moet ook rekening worden gehouden met het laten leeglopen van het bad en zo nodig kan het water met een slang worden afgevoerd. De afvoerkraan bevindt zich aan de zijde tegenover de kachel, en daarop past een slang met een binnendiameter van 38 mm. Ook moet rekening worden gehouden met de brandveiligheid. De schoorsteen van de kachel moet altijd op voldoende afstand van brandbaar materiaal worden geplaatst en de afstand tot brandbare constructies moet zowel in zijwaartse als hoogterichting worden gecontroleerd. Bij gebruik in de winter moet u erom denken dat u het gevulde bad niet mag laten bevriezen. Om bevriezing bij vorst te voorkomen moet u ervoor zorgen dat het bad zorgvuldig wordt leeg gemaakt of voldoende wordt verwarmd. Ook moet u erom denken de afvoerkraan half open te laten staan, zodat al het water uit het bad weg kan stromen. Door deze instructies te volgen voorkomt u dat de kraan en de leidingen bevriezen. De belangrijkste regel houdt verband met de hoeveelheid water in het bad en het aansteken van de kachel. De kachel van de hottub mag nooit worden aangestoken, wanneer het bad leeg of onvolledig gevuld is. Ook mag het bad nooit worden leeggemaakt, voordat het vuur en de gloeiende kooltjes in de kachel zijn gedoofd. Informatie over de minimale vulling wordt per kachelmodel vermeld in de instructies en op het plaatje op de kachel. Bedek het bad met het bij het model behorende deksel en zorg ook verder voor reinheid en hygiëne door het bad regelmatig te reinigen en te drogen. Voor het reinigen kunt u bijvoorbeeld Kirami Biozeep gebruiken. Bij Kirami zijn producten verkrijgbaar ter verzorging van de badwaterhygiëne. Bij het gebruik van deze producten moet de pH-waarde tussen de gegeven grenzen (7,0-7,6) blijven. Bij dit model heeft de schoorsteen een diameter van 120 mm en een lengte van 1,5 m.

Bijbehorende accessoires

ABS afdekking, 170 cm geheel rond
Thermocover M, 170 cm rond
Family staircase, Thermowood
Legroom Led Corona M