Extra comfort met een kleedkamermodule

De kleedkamermodule kan worden aangesloten op de Kirami FinVision® -sauna Nordic misty, of op elke andere module uit de Kirami FinVision® Annex-reeks.

Kirami FinVision® -kleedkamer S Nordic misty

Käytössä
Kirami FinVision® -kleedruimte 2-deuren, Nordic misty, Rechts
Kirami FinVision® -sauna en -kleedruimte 2-deuren, Nordic misty, Rechts (Annex)
Kirami FinVision® -kleedruimte 2-deuren, Nordic misty, Rechts
Kirami FinVision® -sauna en -kleedruimte 2-deuren, Nordic misty, Rechts (Annex)
Kleur buitenzijde
Kleur binnenzijde
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3548__mruywkba__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3548__iuleu08s__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/tbfers8t__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/71tcolip__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ss7h4ymd__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ej79fi85__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/j15v8t1r__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/81dp8x8t__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/fm308cei__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/tbmn85tm__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/os70gzlj__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/iihuxd2e__full.jpg

De Kirami FinVision® -kleedruimte S voor onze Nordic misty-sauna is een volledige module met alle muren. De verschillende modules (sauna en kleedruimte) passen perfect bij elkaar. De kleedruimte is aan binnen- en buitenzijde gemaakt uit hetzelfde hittebehandeld sparrenhout (* spar) en hittebehandeld zacht hout (* esp) als de sauna, net als in een sauna. Dankzij de geïsoleerde vloer, wanden en plafond is de ruimte het hele jaar lang uiterst comfortabel.

De kleedkamer kan besteld worden bij aankoop van de sauna, maar ook achteraf. Optioneel kun je als accessoires voor de kleedkamer een bankje, een jassenrek en ledverlichting kopen. De lichtschakelaar maakt het eenvoudig om de lampen, in de kapstok en aan het plafond, aan en uit te doen.

De kleedkamer heeft een raam en een glazen deur die licht naar binnen brengen. De afsluitbare glazen deur in smoky-grijs en met zwart houten frame bezorgt de kleedkamer een gezellige sfeer en een ruimtelijk gevoel, en het is even groot als de deur naar de sauna. De deur van hoogstaand thermisch glas is stevig en sluit perfect af. Alle glasoversplashken van de lounge en de andere modules hebben desdehlde tint en zorgen voor heerlijk weel licht. Het aantal deuren van de kleedkamer S hangt af van de keuze van de klant en van het feit of dekleedkamer S naast de sauna of als afzonderlijke module wordt geïnstalleerd.

*Wij behouden ons het recht voor op materiële wijzigingen als de grondstofprijzen en/of beschikbaarheid van de producten tijdens de geldigheidsperiode aanzienlijk veranderen. Wij proberen de kwaliteit van het materiaal, ondanks de materiaalwisseling, minimaal hetzelfde te houden als het origineel.

Standaard is de deur geplaatst aan de rechterkant van de kleedruimte en wordt rechtshandig geopend

De kleedruimte-module heeft twee deuren. De ene leidt naar buiten, terwijl de bestaande deur in de saunamodule een doorgang vormt tussen de sauna en de kleedruimte, waardoor je in de kleedruimte geen extra deur nodig hebt.Alle deuren in de module hebben hetzelfde design en dezelfde afmetingen. De saunadeur heeft een houten deurklink en rolgrendel en een externe slotenset met een klink, hangslot en 2 sleutels. De kleedkamer-deur heeft een zwarte Abloy-deurgreep en een sleutelslot. De kleedkamer wordt alleen vergrendeld als de sauna niet in gebruik is, en dankzij het slot blijft de deur dicht bij ruw weer en kunnen kinderen niet in de sauna zonder aanwezigheid van een volwassene.

Bij gelijktijdige bestelling van kleedruimte en sauna/andere module met twee deuropeningen*

Indien de sauna/* en de kleedruimte op hetzelfde moment worden besteld, kun je de openingsrichting van de sauna wijzigen als spiegelbeeld. Bij de rechtshandige sauna/* opent de deur standaard naar rechts. Indien de sauna/* gecombineerd wordt met een kleedruimte, wijzigt de openingsrichting van de deur in een linkshandige opening.

Bij bestelling achteraf van de kleedruimte S

Bij het bestellen van een kleedruimte moet je goed weten in welke richting de saunadeur opent en hoe de klant de openingsrichting kan aanpassen indien de kleedruimte aan een sauna/* wordt gekoppeld. De lounge wordt geleverd met bredere afdekplaten. De bestaande afdekplaten van de sauna worden verwijderd en vervangen door de nieuwe afdekplaten die bij de lounge worden meegeleverd (zie instructies om de afdekplaten te vervangen). De klant kan de openingsrichting van de sauna/* eventueel wijzigen. Er wordt een verbindingsplaat meegeleverd om de sauna met de kleedruimte te verbinden (zie instructies voor de plaatsing van de verbindingsplaat).

De kleedruimte verbonden met de sauna/*

Het dak van de kleedruimte is hetzelfde als dat van de Nordic misty -sauna/*, zodat beidegemakkelijk met elkaar verbonden kunnen worden. De kleedruimte wordt bij plaatsing rechtstreeks aan de sauna vastgemaakt en verbonden via de transportsteunen. Aan de deur tussen de sauna/* en de kleedruimte zitten er bredere afdekplaten om de overgang tussen beide gebouwen af te dekken. Het dak is met een U-profiel verbonden ter hoogte van de tussenmuren.

*Andere module met deuropeningen, bijvoorbeeld sauna, kleedruimte. Nieuwe modules worden op elk moment vervaardigd en sommige modules hebben een eigen buitendeur. Hou hier rekening mee bij het verbinden van andere modules met buitendeuren.

FI
Productcode
3548
1
Käytössä
Kirami FinVision® -kleedruimte 2-deuren, Nordic misty, Rechts
Kirami FinVision® -sauna en -kleedruimte 2-deuren, Nordic misty, Rechts (Annex)
Kirami FinVision® -kleedruimte 2-deuren, Nordic misty, Rechts
Kirami FinVision® -sauna en -kleedruimte 2-deuren, Nordic misty, Rechts (Annex)

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Product lengte
230
Product breedte
149,2
Product hoogte
255
Gewicht
675
Lengte verpakking
235
Breedte verpakking
153
Hoogte verpakking
257

Bijbehorende accessoires

Kirami FinVision® -kleedkamer kledinghanger S Nordic misty (met ledverlichting)
Kirami FinVision® -kleedkamer kledinghanger S Nordic misty
Kirami FinVision® -kleedkamer bankje S Nordic misty
Kirami FinVision® Experience -handdoek in wafelstructuur, Roze
Kirami FinVision® Experience -handdoek in wafelstructuur, Grijze