Pefletti van Kirami FinVision® -Experience

Zie de dichtstbijzijnde dealer

Het is geen geheim: we zijn dol op sauna’s, en al helemaal op de Kirami FinVision® -sauna. Daarom ontwikkelden we onze eigen reeks hoogstaande pefletti-badhanddoeken (Pefletti) van Kirami FinVision® -Experience, speciaal voor iedereen die net als wij dol zijn op sauna’s. De stoom brengt je helemaal in verrukking en de zorgvuldig afgewerkte baddoeken brengen je nog een paar luxeniveaus hoger. Geniet van het leven dankzij rust en ‘warm feelings’ – Kirami Warmer Feelings.

De pefletti van Kirami FinVision® -Experience is een stevige en aangename pefletti uit 100% katoen. Hij is 45 x 55 cm groot en behoudt zijn vorm en kleur tijdens het wassen. Dankzij het katoen ademt de pefletti en veroorzaakt hij geen jeuk of irritatie. Bovendien gaat hij jaren mee dankzij de goede kwaliteit. Wassen op 40 °C.

Bij Kirami weten we graag waar onze producten vandaan komen.

Kirami-badtextiel is van Portugese makelij. Portugal is een op en top veilig en stabiel EU-land, waar een strenge wetgeving geldt op het vlak van werkomstandigheden en waar de overheid controleert of deze wetgeving wordt nageleefd. Portugal ondertekende de ILO (International Labour Organization) Conventie. Alle lidstaten die deze conventie ondertekenden, zijn verplicht om dwangarbeid, kinderarbeid en discriminatie aan banden te leggen en vakbondsvrijheid toelaten.

e badjassen, handdoeken en pefletti uit de Kirami FinVision® -Experience-reeks werden ontworpen in een uniform kleurenpalet, dat perfect bij je sparuimte past.

Hoe ontstond de Kirami FinVision® -Experience?

De Kirami FinVision® -Experience geeft voor ons alles weer waar de Kirami-producten voor staan: gevoel, plezier, ervaringen. Het uitgangspunt bij het ontwerp van het logo was dat de grafische stijl natuurlijkheid, levenslust en authenticiteit moet uitstralen, telkens onderdeel van het Kirami-dna. De tekst van Kirami FinVision is volledig in lijn met het merk Kirami, met daarnaast het woordje ‘Experience’ in een licht schuine hoek. Dit voorover leunende lettertype en zijn lichtjes diagonale positionering slaan op de menselijke toets, vrijheid, zorgeloosheid en creativiteit. Het leven speelt zich hier en nu af, en we moeten ervan kunnen genieten. Het abrupte punteinde symboliseert een compromisloze houding. Kirami houdt zijn beloftes, altijd.

De pefletti-hoes van Kirami FinVision® -Experience omvat twee aangename, stevige en zorgvuldig afgewerkte pefletti’s. Beide zijn gemaakt van katoen, waarbij de ene werd ontworpen in een elegant grijs-wit kleurschema en de andere in een romantisch en charmant wit-roze kleurpalet. De mooie diagonale wevingen doen je sauna helemaal opleven en brengen je stoomrijke ervaringen naar nóg grotere hoogtes.

Tuotekoodi
3348
EAN-koodi
6430036750176
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ het Kirami-logo toevoegen aan de afbeelding: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ zorgen voor een opvallende vermelding van de productnaam en van Kirami
✓ hashtag #kirami toevoegen
  • Pefletti van Kirami FinVision-Experience
  • Pefletti van Kirami FinVision-Experience
  • Pefletti van Kirami FinVision-Experience
  • Pefletti van Kirami FinVision-Experience (Pefletti)
  • Pefletti van Kirami FinVision-Experience (Pefletti)
  • Pefletti van Kirami FinVision-Experience
  • Pefletti van Kirami FinVision-Experience
  • Pefletti van Kirami FinVision-Experience, Grijs/Roze
Paino
0.5
Pakkauksen pituus
38
Pakkauksen leveys
34
Pakkauksen korkeus
5

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.