Kirami FinVision® Experience -handdoeken

Zie de dichtstbijzijnde dealer

Droomde je er altijd al van om jezelf af te drogen met de allerbeste handdoeken?

Handdoeken van Kirami FinVision® Experience werden speciaal ontworpen voor sauna- en hottub-gebruikers. De zachte handdoek voelt ideaal aan om lekker rond je te wikkelen na een bad of sauna. Het wafelpatroon van de handdoek is vervaardigd uit 100% katoen en voelt dik en tegelijk licht aan. Een uiterst vriendelijke en zachte stof waarmee je je lichaam zacht afdroogt, dat klinkt (én voelt) als pure luxe – Kirami Warmer Feelings.

De Kirami FinVision® Experience -handdoek is een mooie katoenen handdoek met wafelpatroon. Hij is zo’n 70 x 130 cm groot, al kun je hem dankzij de wafelstructuur na het wassen lichtjes uitrekken. Maar daar blijft het niet bij qua leuke ervaringen 😊. Dankzij het katoen ademen de handdoeken en irriteren ze niet aan de huid. Bovendien zijn ze zeer stevig en kun je ze dus onnoemelijk vaak gebruiken en wassen.

Dankzij het katoen ademen de handdoeken en irriteren ze niet aan de huid. Bovendien zijn ze zeer stevig en kun je ze dus jarenlang gebruiken. Wassen op 60 °C.

De badjassen, handdoeken en pefletti’s van de Kirami FinVision® Experience-reeks zijn speciaal ontworpen in bij elkaar passende kleuren en zorgen er zo voor dat je sparuimte een mooi geheel vormt.

Bij Kirami weten we graag waar onze producten vandaan komen.

Kirami-producten zijn van Portugese makelij. Portugal is een op en top veilig en stabiel EU-land, waar een strenge wetgeving geldt op het vlak van werkomstandigheden en waar de overheid controleert of deze wetgeving wordt nageleefd. Portugal ondertekende de ILO (International Labour Organization) Conventie. Alle lidstaten die deze conventie ondertekenden, zijn verplicht om dwangarbeid, kinderarbeid en discriminatie aan banden te leggen en vakbondsvrijheid toelaten.

Hoe ontstond de Kirami FinVision® Experience?

De Kirami FinVision® Experience geeft voor ons alles weer waar de Kirami-producten voor staan: gevoel, plezier, ervaringen. Het uitgangspunt bij het ontwerp van het logo was dat de grafische stijl natuurlijkheid, levenslust en authenticiteit moet uitstralen, telkens onderdeel van het Kirami-dna. De tekst van Kirami FinVision® is volledig in lijn met het merk Kirami, met daarnaast het woordje ‘Experience’ in een licht schuine hoek. Dit voorover leunende lettertype en zijn lichtjes diagonale positionering slaan op de menselijke toets, vrijheid, zorgeloosheid en creativiteit. Het leven speelt zich hier en nu af, en we moeten ervan kunnen genieten. Het abrupte punteinde symboliseert een compromisloze houding. Kirami houdt zijn beloftes, altijd.

De handdoek van Kirami FinVision® Experience werd ontworpen in een charmant roze kleur. De verpakking bevat één hoogstaande, zachte handdoek. Ervaar de luxe van afkoelen in een Kirami FinVision® Experience -handdoek in wafelstructuur!

Tuotekoodi
3347
EAN-koodi
6430036750169
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ het Kirami-logo toevoegen aan de afbeelding: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ zorgen voor een opvallende vermelding van de productnaam en van Kirami
✓ hashtag #kirami toevoegen
  • Roze handdoek in wafelstructuur van Kirami FinVision-Experience
  • Roze handdoek in wafelstructuur van Kirami FinVision-Experience
  • Roze handdoek in wafelstructuur van Kirami FinVision-Experience
  • Roze handdoek in wafelstructuur van Kirami FinVision-Experience
  • Handdoeken van Kirami FinVision-Experience
  • Handdoeken van Kirami FinVision-Experience
  • Handdoeken van Kirami FinVision-Experience
  • Handdoeken van Kirami FinVision-Experience
Paino
0.5
Pakkauksen pituus
38
Pakkauksen leveys
34
Pakkauksen korkeus
5

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.