Iron Monster-standaard

Zie de dichtstbijzijnde dealer

De Iron Monster Grill-standaard uit roestvrij staal is compatibel met de Roasty Boss-barbecue.

De grill-standaard van de Iron Monster-grill is gemaakt uit roestvrij staal en is niet alleen zeer stabiel, maar ook uiterst elegant. De grill-standaard is een uniek object dat ontwikkeld werd als bijproduct tijdens de ontwikkeling van andere Kirami-producten, waardoor het uitzicht van de standaard kan variëren. De standaard in graatmotief kun je vullen met stenen, om zo een mooi geheel te vormen met de omgeving, ofwel gewoon als rooster gebruiken – afhankelijk van wat er het mooiste uitziet in je tuin!

Made in Finland
Tuotekoodi
3459
EAN-koodi
6430036756079
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ Include the Kirami logo in the image: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
Ulkohalkaisija
76,2
Tuotteen korkeus
62,5
Pakkauksen pituus
76.5
Pakkauksen leveys
76.5
Pakkauksen korkeus
62.5

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.