Tube kachel

Tube kachel

Käytössä
TUBE Ronde hottubkachel.
TUBE Ronde hottubkachel.
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TUBE-ALU__6430036752644__w1djosbf__full.jpg

Kirami’s meest effectieve, externe, ronde, 42 kW TUBE-kachels voor hottubs. Er zijn eigen TUBE-modellen voor houten en voor kunststof baden. Het basismodel van de TUBE is rechtshandig, maar er is ook een linkshandig model verkrijgbaar.

Alle Kirami kachels worden in onze eigen productiefaciliteit vervaardigd van hoogwaardig, zeer goed warmtegeleidend, zeewaterbestendig AlMg3 aluminium. Elke kachel die uit de productie komt wordt aan een druktest onderworpen, voordat hij naar de verkoop gaat. In onze collectie vindt ieder een kachel naar zijn smaak en wensen - keuze uit diverse externe en interne kachels.

TUBE-PLASTIC

EE
Productcode
TUBE-ALU
EAN Code
6430036752644
0
Käytössä
TUBE Ronde hottubkachel.
TUBE Ronde hottubkachel.
Lees meer op onze Faq-pagina

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Waterinhoud
76
Hoogte
72
Product lengte
69
Product breedte
69
Product hoogte
70
Gewicht
48
Lengte verpakking
75
Breedte verpakking
71
Hoogte verpakking
72
Technische gegevens: - Vermogen 42 kW - Schoorsteenaansluiting Ø 150 mm - Het waterpeil moet minimaal 5 cm boven de bovenste wateraansluiting staan - Buitenafmetingen: diameter 640 mm, hoogte 700 mm - Oppervlakte warmtewisselaar 1,8 m² - Inclusief bevestigingsmateriaal, bouten en moeren Gebruik: Zorg er beslist voor dat het water boven de minimumgrens staat, voordat u de kachel aansteekt. Ook mag u het bad niet laten leeglopen, voordat het vuur en de gloeiende kooltjes in de kachel volledig zijn gedoofd. Om het beloofde vermogen van de kachel te halen, moet er in het vuurbed een behoorlijk vuur branden. Ook moet telkens na gebruik de as worden verwijderd, wat er mede aan bijdraagt dat de roosters langer meegaan. Lees voor gebruik ook de gebruiksaanwijzing goed door.

Bijbehorende accessoires

Aslade voor CUBE- en TUBE-kachels