CUBE kachels

CUBE kachels

Käytössä
CUBE
CUBE
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PT__6430036750541__jv89uoqs__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PT__6430036750541__gsdaat4x__full.jpg

De Cube, Kirami’s traditionele en effectieve, externe, 35 kW kachel voor hottubs. De Cube is vierkant van vorm en verwarmt ook een grote hottub effectief. Het basismodel van de Cube is rechtshandig, maar er is ook een linkshandig model verkrijgbaar.

Alle Kirami kachels worden in onze eigen productiefaciliteit vervaardigd van hoogwaardig, zeer goed warmtegeleidend, zeewaterbestendig AlMg3 aluminium. Elke kachel die uit de productie komt wordt aan een druktest onderworpen, voordat hij naar de verkoop gaat. In onze collectie vindt ieder een kachel naar zijn smaak en wensen - keuze uit diverse externe en interne kachels.

Als warmtebron de effectieve, tijdloos vormgegeven, zwarte Cube-kachel, die ook een grotere hottub snel opwarmt. Gemaakt van eersteklas, zeer goed warmtegeleidend, zeewaterbestendig aluminium.

EE
Productcode
PT
EAN Code
6430036750541
0
Käytössä
CUBE
CUBE
Lees meer op onze Faq-pagina

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Waterinhoud
80
Product lengte
63
Product breedte
53
Product hoogte
58
Gewicht
40
Lengte verpakking
69
Breedte verpakking
56
Hoogte verpakking
60
Technische gegevens: - Vermogen 35 kW - Schoorsteenaansluiting Ø 150 mm - Het waterpeil moet minimaal 5 cm boven de bovenste wateraansluiting staan - Buitenafmetingen: breedte 570 mm, lengte 600 mm - Oppervlakte warmtewisselaar 1,5 m² - Inclusief roosters, bevestigingsmiddelen, rubberen slangen en klemmen Gebruik: Zorg er beslist voor dat het water boven de minimumgrens staat, voordat u de kachel aansteekt. Ook mag u het bad niet laten leeglopen, voordat het vuur en de gloeiende kooltjes in de kachel volledig zijn gedoofd. Om het beloofde vermogen van de kachel te halen, moet er in het vuurbed een behoorlijk vuur branden. Ook moet telkens na gebruik de as worden verwijderd, wat er mede aan bijdraagt dat de roosters langer meegaan. Lees voor gebruik ook de gebruiksaanwijzing goed door.

Bijbehorende accessoires

Drankjeshouder 6 plaatsen ST-CB
Drankjeshouder ST-DW voor Kirami
Schoorsteenset 150 x 2000 mm