Sub kachel

Sub kachel

Poistumassa
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/KSL__6430036751258__l67kyvmq__full.jpg

In het bad geplaatste onderwaterkachels van zeewaterbestendig aluminium zijn geschikt voor het verwarmen van hottubs. Alle Kirami kachels worden in onze eigen productiefaciliteit vervaardigd van hoogwaardig, zeer goed warmtegeleidend, zeewaterbestendig AlMg3 aluminium. Elke kachel die uit de productie komt wordt aan een druktest onderworpen, voordat hij naar de verkoop gaat.

Binnenin het bad te plaatsen, eenvoudige, traditionele onderwaterkachel. Omdat het materiaal zeewaterbestendig aluminium is, kan in het bad ook zeewater worden gebruikt en hoeft de kachel niet met zoet water te worden gespoeld na gebruik van zeewater. De SUB LT heeft wat minder vermogen dan de tot dezelfde productfamilie behorende SUB-kachel. De kachel is zilvermetallic van kleur en de deur heeft een plezierige knopgreep.
Productcode
KSL
EAN Code
6430036751258
0
Poistumassa
Lees meer op onze Faq-pagina

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Product lengte
66
Product breedte
30
Product hoogte
900
Gewicht
20
Lengte verpakking
30
Breedte verpakking
78
Hoogte verpakking
90
Technische gegevens: - Het "kleine broertje" van de Sub verwarming - Vermogen 20 kW - Schoorsteenaansluiting Ø 120 mm - Deksel met handgreep Gebruik: Bij gebruik moet erop worden gelet dat het vuurbed van de kachel volledig met water is bedekt en dat daarboven nog ten minste 35 cm water staat. De minimale waterhoeveelheid is in de kachel gestanst met het __MIN__ teken. Het bad mag niet worden leeggemaakt, voordat het vuur en de gloeiende kooltjes in de kachel volledig zijn gedoofd. Om het beloofde vermogen van de kachel te halen, moet er in het vuurbed een behoorlijk vuur branden. Ook moet telkens na gebruik de as worden verwijderd, wat er mede aan bijdraagt dat de roosters langer meegaan. Lees voor gebruik ook de gebruiksaanwijzing goed door.

Bijbehorende accessoires

Asschep voor interne Kirami hottubkachel
Luchtklep voor SUB-kachel
Schoorsteenset 120 x 1500 mm