Delux Trappe

Kleur buitenzijde
Zie de dichtstbijzijnde dealer

Van houten DELUX trappen zijn er van Canadese reuzenlevensboom en van thermohout vervaardigde modellen.

Een trap vervolmaakt uw hottub en zorgt voor een afgerond geheel in uw tuin. Kies uit onze collectie de trap die u wenst voor uw hottub en u verzekert uzelf van een veilige in- en uitstap. Kirami heeft een ruime collectie, voor alle hottubs geschikte trappen.

Als buitenmantel hittebehandeld grenenhout als Fins alternatief voor geïmporteerde donkere houtsoorten. Thermohout is een duurzaam, warmbruin getint kwaliteitsmateriaal, dat zijn vorm behoudt.

Keyflag
SKU
1445
EAN Code
6430036752712
  • De houten DELUX-trap: de finishing touch voor uw hottub.
Als je Kirami's afbeeldingen gebruikt, moet je ofwel:
✓ Include the Kirami logo in the image: link naar PNG-bestand met het Kirami-logo
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • De houten DELUX-trap: de finishing touch voor uw hottub.
Height (tub)
50
Packing length
60
Packing width
60
Packing height
47
- Zet trappen altijd op een vlakke ondergrond. - Aangeraden wordt houten trappen af en toe te beitsen/oliën, vooral wanneer ze vol in de zon staan.

Laat je inspireren

Afbeelding
Lautapeli

Midzomer staat voor magie, hottubs en sauna

Midzomer wordt gevierd wanneer de zomer zijn hoogtepunt kent. In Finland en andere Scandinavische landen betekent dat de eeuwig lichte nacht: op midzomernacht is de dag het langste omdat de zon nooit ondergaat. Tijdens de lange zomernachten krijgen Scandinaviërs zin om na een lange, donkere winter te feesten. Dit uit zich in allerlei midzomertradities, gaande van baden tot midzomermagie.

Afbeelding
Vesijumppa

Doe aan watergymnastiek in de hottub

Baden in de hottub is een prima manier om te ontspannen, maar in de hottub kunt u met behulp van goede instructies ook aan uw conditie werken. Bewegen in water is goed voor de gewrichten en het weefsel, en de weerstand van het water verhoogt de effectiviteit van de bewegingen. Warm water activeert ook de bloedsomloop. Fysiotherapeut Teija Simola bedacht gymnastiek in een Kirami-hottub die iedereen in zijn eigen hottub kan doen.

Afbeelding
Bottas

Valtteri Bottas geniet van de Kirami FinVision® -sauna

F1-piloot Valtteri Bottas woont al sinds 2013 in Monaco, maar houdt dagelijks vast aan zijn Finse rituelen. Valtteri is een echte saunaliefhebber. Dankzij zijn Kirami FinVision-sauna blijven zijn saunabezoekjes vandaag niet meer beperkt tot Finland, maar kan hij er ook in het buitenland van genieten.