DRIJVENDE THERMOMETERS

DRIJVENDE THERMOMETERS

Käytössä
Gold fish thermometer
Gold fish thermometer
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TM-KKALA__6430036753085__e0s7tbnf__full.JPG

Tijdens het verwarmen is het gemakkelijk om met een thermometer de opwarming van het water te volgen. Aangeraden wordt om tijdens het verwarmen het water goed te mengen, bijvoorbeeld met de Kirami roerspaan, zodat de juiste watertemperatuur kan worden gemeten. Tijdens het baden kunt u ook volgen of het nodig is meer hout te stoken, als het badgebeuren wat langer duurt. De vis- en eendthermometer schenken de kleinste gezinsleden, en soms ook de wat grotere, veel speelplezier. Met behulp van een vastzetband kunt u de thermometer verankeren, als u niet wilt dat hij blijft ronddobberen.

Kirami’s speelse visthermometer verschaft de badgasten plezier, zowel door zijn aanwezigheid als bij het gebruik ervan om de watertemperatuur te meten. Tijdens het verwarmen is het gemakkelijk om met een thermometer de opwarming van het water te volgen. Aangeraden wordt om tijdens het verwarmen het water goed te mengen, bijvoorbeeld met de Kirami roerspaan, zodat de juiste watertemperatuur kan worden gemeten. Tijdens het baden kunt u ook volgen of het nodig is meer hout te stoken, als het badgebeuren wat langer duurt. De visthermometer schenkt de kleinste gezinsleden, en soms ook de wat grotere, veel speelplezier. Met behulp van een vastzetband kunt u de thermometer verankeren, als u niet wilt dat hij blijft ronddobberen.

CN
Productcode
TM-KKALA
EAN Code
6430036753085
0
Käytössä
Gold fish thermometer
Gold fish thermometer

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Product lengte
8
Product breedte
12
Product hoogte
25
Gewicht
0.98
Lengte verpakking
8
Breedte verpakking
12
Hoogte verpakking
25
Tijdens het verwarmen is het gemakkelijk om met een thermometer de opwarming van het water te volgen. Aangeraden wordt om tijdens het verwarmen het water goed te mengen, bijvoorbeeld met de Kirami roerspaan, zodat de juiste watertemperatuur kan worden gemeten. Tijdens het baden kunt u ook volgen of het nodig is meer hout te stoken, als het badgebeuren wat langer duurt.