ABS kunststof afdekking

ABS kunststof afdekking

Käytössä
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PC1900-K__6430036750251__i0foymi5__full.jpg

Bij Kirami vindt u een uit recyclebaar ABS-kunststof (acrylonitril-butadieen-styreen) gemaakt deksel voor de meeste hottubmodellen. Het deksel is bijzonder nuttig: met het deksel wordt het badwater sneller warm, houdt u het water langer warm en kunt u het water ook de volgende dag efficiënter opwarmen. Het deksel houdt vuil weg uit het badwater, en met het deksel blijft de hottub ook schoon als hij leeg is. Het deksel beschermt tevens de binnenzijde van het bad tegen uv-straling. Bovendien verhoogt het deksel de veiligheid, met name bij gezinnen met kinderen en huisdieren. 

Uit ABS-kunststof gemaakt koepeldeksel past op Kirami M-formaat (170 cm) hottubs met externe kachel. Het deksel heeft een sterk handvat, zodat het gemakkelijk te hanteren is.

Bij het deksel wordt een bevestigingszakje meegeleverd met daarin drie rubberen riemen en contradelen met schroeven, die aan de wand worden vastgemaakt. Zo blijft het deksel op zijn plaats, ook in zware storm. Als accessoire is bij het kunststofdeksel een extra riem met slot verkrijgbaar, waarmee u het deksel kunt afsluiten. Het slot voorkomt ongeoorloofd gebruik van het bad en belet kleine kinderen de toegang.

FI
Productcode
PC1900-K
EAN Code
6430036750251
1
Käytössä
Lees meer op onze Faq-pagina

Afmetingen

Handleidingen en Bestanden

Technische informatie

Diameter buitenzijde
171
Product lengte
171
Product breedte
171
Product hoogte
35
Gewicht
12
Lengte verpakking
171
Breedte verpakking
171
Hoogte verpakking
35
Sterke deksels van hoge kwaliteit van ABS-kunststof voor ronde baden met een diameter van 170 cm. Het deksel heeft een sterk handvat, waaraan het kan worden gedragen. Bij het deksel wordt een bevestigingszakje meegeleverd met daarin drie rubberen riemen en contradelen met schroeven, die aan de kuipwand worden vastgemaakt. Zo blijft het deksel op zijn plaats, ook in zware storm.

Bijbehorende accessoires

Veiligheidsslot voor Kirami deksel