Warmer feelings

 

Op deze pagina hebben we video’s bij elkaar gebracht waarop u kunt zien hoe onze producten eruitzien en welke sfeer ze scheppen. Tegelijkertijd krijgt u misschien goede tips om zelf te gebruiken. 

Met dank aan iedereen die aan de foto’s heeft meegewerkt en die zich al die jaren samen met ons heeft ingespannen :)


Eerst de hottub, dan je woning!

Bij het bouwen van je woning, cottage of terras sta je waarschijnlijk stil bij de ideale indeling. De oplossing: neem rustig plaats in je hottub en laat je ideeën de vrije loop!! Het plezier van bouwen voor iedereen! Probeer ook eens Kirami’s ontwerp-applicatie voor hottubs om te weten welke hottub het beste in jouw tuin past.

 


Het Finse Rauman Lukko-hockeyteam bracht een bezoekje aan de Kirami FinVision -sauna

Zodra een van de Rauma Lukko-spelers de kleedkamerdeur van de Kirami FinVision-sauna opent, waant hij zich onmiddellijk een kampioen! Rauman Lukko – Fins hockeykampioen 2021

Lees meer over Kirami FinVision -sauna

 


Kirami badmutsen – Nieuwe grappige modellen

Met een badmuts hou je je hoofd lekker warm in koud water, bescherm je het tegen vervelende insecten en geniet je ten volle van je bad. In de sauna beschermt je badmuts bovendien je haar en schedel tegen de hitte. Bij Kirami doen we er alles aan om je dag op te fleuren, kijk maar naar de nieuwe modellen in onze collectie badmutsen. In deze video stelt onze energierijke team je met grote trots onze gloednieuwe producten voor. Genieten maar! En welkom aan onze nieuwe leden: Sir Franz, Lady Marie, King Eric en, last but not least, de Beer, in een aparte uitvoering voor kinderen én voor volassenen! Ons gamma met populaire modellen werd uitgebreid met een nieuwe reeks grappige badmutsen: Lynx Pink, Lynx Gray, Tarmo, Viking Gray en Viking Lady. Vergeet trouwens niet onze nieuwe, kleurrijke Kirami-mutsen, perfect voor warme zomeravonden! Warmer feelings dus! 

Ontdek de badmutsen van Kirami

 


Kirami viert in mei 2021 zijn 20ste verjaardag!

De tijd vliegt! Zo vieren we bij Kirami al onze 20ste verjaardag! Lees hier het verhaal van Kirami en ontdek wat we in al die jaren hebben meegemaakt en verwezenlijkt. 

 


Katri Lylynperä’s training in de Kirami-fabriek

- Video opgenomen vóór de coronamaatregelen

De uitbraak van de coronapandemie betekende voor de meeste mensen een grote verandering van het dagelijkse leven. Atleten waren het natuurlijk al langer gewoon om tijdens het competitieseizoen elk risico op besmetting te vermijden. De Finse langlaufer Katri Lylynperä ging ondanks het coronavirus gewoon door met trainen. Hoe ze ontspant? Door naar huis te gaan naar haar cottage, waar ze kan zwemmen, genieten van haar sauna en hottub en spelen met haar hond Väpä.


Lees meer over Katri's verhaal – Coronamaatregelen of het normale leven van een skiër.
 


Sauna en hottub, de beste vrienden

Sauna en hottub zijn in Finland vaak onafscheidelijke vrienden: waar een hottub is, is ook een sauna. Na het zweten in de sauna is het fijn om even buiten af te koelen en daarna te ontspannen in de gelijkmatig warme hottub. De sauna is de kroon op het genot van de hottub. In de sauna kunt u genieten van de stilte en het gesis van de saunakachel, terwijl u in de hottub de geluiden van de natuur rondom kunt horen. 

Lees meer over de Kirami Kirami Finvision-sauna 

 


ORIGINAL HAZY - Moeders moment van ontspanning loopt uit op kinderpret  

Nu wil moeder niet met huishoudelijk werk bezig zijn, maar in de hottub duiken. Moeders zeldzame moment van ontspanning in de eigen tuin is goud waard. De drijvende drankjeshouders drijft naar moeder toe en biedt frisse zomergroenten om de kleine honger te stillen.   

-    Bestaat er een beter tussendoortje dan “finger food” in de hottub?

Ogen dicht en in gedachten in andere sferen. In het warme water van de hottub voelt het hele lichaam licht aan.

-    Ik ben supervrouw en moeder!  

De kinderen krijgen lucht van moeders moment van rust. Ze besluiten moeder vrolijk te verrassen. Eerst langzaam sluipend, daarna rennend springen ze in het bad. Moeder schrikt wakker. Gedaan met de rust, maar de kinderen zijn uitgelaten. Wat is er fijner dan lachende, spelende kinderen.   

-    Met volle teugen genieten we van de zomer!

Lees meer over de Kirami Original Hazy -hottub

 


ORIGINAL TINY – Barbecueën en baden na de training     

De tuin is netjes, het werk gedaan. Nu is het tijd voor de barbecue en de hottub. Vader steekt de barbecue aan en moeder kruipt in de hottub om vader gezelschap te houden.    

-        Een toast op de fijne tijd samen!   

Mooi op tijd komt speler Tuominen glimlachend thuis van de voetbaltraining. Hij groet z’n ouders vrolijk en maakt een paar salto’s die het gras doen rondvliegen. Het ging weer lekker op de training.   

-        Honger!   

De barbecueër moet aan de slag. Met het water in de mond volgt de jongen het barbecueën van zijn vader en loopt de training met hem door, m.a.w. de dag wordt nabeschouwd ?. Moeder kalmeert de zaak en slaagt erin haar zoon zijn pijnlijke spieren een ogenblik te laten ontspannen. Als de worstjes klaar zijn, gaat moeder naast het warme vuur zitten en geeft de voetballer wat meer ruimte in de hottub. Vader heeft een goed spelinzicht, dus hij geeft zijn hongerige zoon een hapje in het bad.   

-        Zo jongens, nu is de voorbereiding en de tactiek in orde en kan de speler worst eten in de hottub!     

Lees meer over de Kirami Original Tiny hottub

 


PREMIUM WOODY TINY – Jongedame in de hottub

Nippend aan haar thee wacht de jongedame onder de appelboom tot de hottub warm is. Het water is warm genoeg, dus glijdt ze in de hottub. Een duif roept - is er liefde in de lucht?

Een slokje van de frisse bessensmoothie en de drukke werkweek valt van haar af. Haar mooie voeten met roodgelakte nagels geven aan dat het nu zomer is.

Ontspannend!

Appelbloesem valt in het water en drijft naar haar toe. Ze pakt het voorzichtig op, ruikt even aan de bloem en voelt de aanwezigheid van de zomer vol levenskracht.

Lees meer over de Kirami Premium Woody Tiny hottub

 


ORIGINAL TINY – Na de werkdag is het tijd om te ontspannen!  

De zon schijnt en verwarmt zijn huid. De laatste werkdag voor de vakantie is achter de rug.  

- Nu is het tijd om te ontspannen, dat heb ik verdiend!

Terwijl het water warm wordt, treft hij de laatste voorbereidingen rond het bad. 

- Ik kan nauwelijks wachten! 

Tijd om in het warme water te duiken en een slokje cognac te nemen, als kroon op de dag. De man sluit zijn ogen. Dan komt zijn vrouw thuis van haar werk en ziet haar man in de tuin, genietend van het leven. Volgens haar heeft haar man behoefte aan vrolijk gezelschap en ze doet snel haar badpak aan. Een warme zoen op zijn voorhoofd maakt hem wakker en tovert een glimlach op zijn gezicht. 

- Lieve vrouw, kom bij me in de hottub zitten!  

De vrouw gaat naast haar man in de hottub zitten. Ze praten de gebeurtenissen van de dag door en toasten ter ere van de zomer en het begin van een heerlijke vakantie.  

Proost en een fijne vakantie gewenst!

Lees meer over de Kirami Original Tiny hottub

 


KIRAMI’S ZOMERFOTOSESSIE IN RYMÄTTYLÄ 

Als de samenwerking vlot verloopt brengt een fotosessie gevoelens van succes en een geweldige sfeer voor de hele club. Kirami’s zomerfotosessie was de grootste die we ooit hebben georganiseerd. Als partners waren diverse bedrijven van de partij die voor die dag verschillende producten en diensten sponsorden. Alle lente- en zomernieuwtjes van Kirami-hottubs kwamen voor het voetlicht, inclusief ons kersverse nieuwe vlaggenschip de Premium Pearly met zijn prachtige koperen buitenmantel.

Lees alles over de zomerfotosessie

 


KIRAMI PEARLY – Qualitytime in de hottub aan zee

Bij het vallen van de avond brengt het echtpaar in romantische sferen qualitytime door met de zee op de achtergrond.

-Geniet van de zomer en van alle fijne momenten!

Lees meer over de Kirami Pearly hottub

 


KIRAMI STEADY – hottub betekent ontspanning.

In de hottub draait alles om ontspanning en de groep vrouwen op de foto’s ontspande zich dan ook met volle teugen bij hun bad in het boslandschap bij Hoitohuone Sinja, terwijl de glazen klonken. 

Lees meer over de Kirami Steady hottub

 


KIRAMI PEARLY – Zet je beste beentje voor!

Veel plezier bij een spelletje Kimble, wanneer jongvolwassenen de smaak te pakken krijgen.

Lees meer over de Kirami Pearly hottub 

 


KIRAMI FAMILY L – Kinderverjaardagsfeestje in de hottub

Een kinderverjaardagsfeestje en qualitytime met de grootouders deden het hart smelten van iedereen die bij de fotosessie aanwezig was. De vaardige handen van “Partymama-Sini” toverden versieringen tevoorschijn bij het kinderverjaardagsfeestje.

Lees meer over de Kirami Family L hottub

 


KIRAMI FAMILY M – Ontspanning op z’n best!

Verzorging van de spieren van een jonge sporter gaat soepel met muziek uit de Waterbass-luidspreker en leunend op een nieuwe Purye Clothing neksteun. Het leven is top :)

Lees meer over de Kirami Family M hottub

 


KIRAMI BREEZY – Activiteitendag voor de jongens

Er wordt gezegd dat Finland het gelukkigste land van de wereld is. Deze Finse knapen weten wel wat lol maken en ontspannen is. 

- Wie lacht leeft langer :) 

Lees meer over de Kirami Breezy hottub 

 


KIRAMI TUBBAR 2

Door Kirami ontworpen stijlvolle drijvende drankjeshouder. Kirami’s drankjeshouders zijn van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Ze isoleren tegen de uit het badwater afkomstige warmte en houden de drankjes lekker koel. Ze fungeren tevens als grappig element, al zwemmend tussen de badgasten, en niemand hoeft drankjes op te halen, want die zijn steeds voor iedereen binnen handbereik. Deze drankjeshouders hebben gemerkte plaatsen, zodat iedereen zijn eigen glas kan terugvinden, ondanks dat de houder beweegt. De drankjeshouder is ontworpen en wordt gemaakt in Finland.

Lees meer over de Tubbar 2 drijvende drankjeshouder.

 


GRANDY EN FINVISION-SAUNA IN PORVOO

Kirami was in augustus op bezoek in Porvoo, waar de vijfkoppige familie Blomqvist het hele jaar door geniet van de hottub en de sauna. Voor het sportieve gezin zijn hottub en sauna ook een goede manier om te herstellen na de training.

Lees meer in de blog! 

 


KERSTMIS BIJ KIRAMI

Tegen kerstmis maakten de kerstman en zijn helpers er een dolle boel van bij Kirami. Kijk hoe het hele stel met gangmaker Frans voorop het terras van Kirami op stelten zet.

Dank ook aan onze partner Satu Ojala-Kuusiniemi van K-kauppa voor haar deelname aan dit vrolijke feest in afwachting van kerstmis.

 


KIRAMI IN DE WINTER

De winter is een vrolijke en drukke tijd voor kinderen en mensen die jong van geest zijn. Baden, barbecueën en gezellig samenzijn is voor iedereen leuk, ook al vriest het dat het kraakt. Het is altijd fijn om in de frisse buitenlucht te zijn. 

Kijk hier voor de beste barbecuetips voor dit seizoen 

Met dank aan Jesse Söderlund voor de winterse barbecuelekkernijen!

 


OUTSTANDING BY KIRAMI BBQ PARTY

Het beste van de Roasty Boss is volgens Jesse dat hij groot genoeg is, zodat je er veel in een keer op kunt leggen en dat hij goed en gelijkmatig verwarmt, omdat het verplaatsbare rooster helpt bij het regelen van de temperatuur.

Lees meer over de Roasty Boss

 


KIRAMI BEDRIJFSINTRODUCTIE 2018

Kirami Oy is de grootste hottub-producent van Europa. Ons succes is gebaseerd op continue productontwikkeling en een klantgerichte filosofie.

Het verhaal van Kirami

 


VaLePa: EEN HOTTUB MAKEN 

De jongens van VaLePa zijn vaardige volleyballers, maar hun vaardigheden beperken zich niet tot volleybal alleen. Als ze ervan dromen een hottub te maken, dan maken ze er een. Bekijk de video om te zien hoe dit afliep.

 


KIRAMI IN DE HERFST

De herfst hoeft niet te betekenen dat het zomerhuisje op slot gaat en de eigenaren aan hun winterslaap beginnen. Kijk hoe vrolijke gepensioneerden met volle teugen genieten van een prachtige herfstdag. In de video kan ook een nieuwsgierige slangenvrouw voorbijzwemmen.

Met dank aan Jesse Söderlund voor de herfstlekkernijen van de barbecue en aan onze fantastische gepensioneerden voor de lange fotodag!

Maak uw hottub klaar voor de komende winter

 


OUTSTANDING HERFSTBARBECUE

Voor een geslaagde barbecue zijn goed materiaal en lekkere ingrediënten een must. In Kirami’s Outstanding-collectie vindt u unieke stalen barbecues en vuurplaatsen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van speciaal cortenstaal dat een mooi roestbruin patina krijgt en de barbecues een stoer, rustiek uiterlijk geeft. Met Outstanding-producten geniet u van sfeervol samenzijn en lekker eten.

Kijk hier voor de beste barbecuetips voor dit seizoen

 


EEN ZOMERDAG MET HET GEZIN MET KIRAMI-PRODUCTEN 

Een fijne zomerse dag met het gezin: fietsen, spelen, barbecueën en baden in de hottub.

Lees meer over Kirami-producten 

 


EEN WARME ZOMERAVONDSFEER IN DE KIRAMI FAMILY-HOTTUB

 

Kirami Family - de hottub voor het hele gezin, maar ook geschikt voor romantische momenten voor twee personen. 

Lees meer: Kirami Family – de hottub voor het hele gezin

 


KIRAMI HOTTUBASSORTIMENT RECLAME

Tv-reclame over Kirami hottubs.

Maak kennis met onze hottubcollectie