Maak van je tuin een ware oase met Kirami FinVision® Annex

Kirami                 Nieuwsbrief  31.5.2022

 

Sauna, lounge, kleedruimte en terras vormen een perfecte combinatie voor de tuin 

 

‘s Werelds grootste hottub-fabrikant, Kirami uit Sastamala, ontwikkelde het nieuwe Kirami FinVision® Annex-concept, waarmee een droom van veel tuinontwerpers tot leven komt. Het Annex-concept omvat een sauna, lounge, terras en kleedruimte uit de Kirami FinVision® -Nordic misty-reeks. En het product zal waarschijnlijk nog uitgebreid worden met andere producten. Iedereen kan de perfect aansluitbare modules gebruiken en zo een buitenoase maken op maat van de beschikbare ruimte, volledig naar eigen wensen. En als final touch voor een perfect tuinparadijsje kun je het terras ook uitrusten met een bijhorende hottub en barbecue-grill.

 

Het Kirami FinVision® Annex-concept biedt nóg meer mogelijkheden om samen met vrienden en familie een leuke en ontspannende tijd door te brengen. Je kunt meerdere Nordic misty-modules tegelijk kopen, of stukje bij beetje de Annex van je dromen bouwen.

“Met de Kirami FinVision® Annex-modules ontwikkel je een sauna- en ontspanningsruimte op maat van je eigen stijl, en dat in je eigen tuin. Je kunt met de modules letterlijk alle kanten uit, het is kinderspel om ze met elkaar te combineren of te gebruiken als afzonderlijke elementen, net zoals Lego-blokjes”, aldus Kirami-exportverantwoordelijke Arja Saarikoski.

De Kirami FinVision® -lounge Nordic misty uit het Annex-concept biedt de perfecte setting om te ontspannen en om gezellig samen te zijn met vrienden en familie, en je kunt er zelfs in overnachten. Naast de sauna en de lounge sluiten ook de kleedkamer- en terrasmodules perfect op elkaar aan. Zo kun je ze volledig naar eigen wens schikken en kies je zoveel terrasmodules als je zelf wenst als uitbreiding op bijvoorbeeld de sauna en kleedruimte. Met het overdekte terras beschik je over een leuke ruimte om even af te koelen, al kun je het terras ook als afzonderlijke module kopen en gebruiken als beschutte ruimte, bijvoorbeeld om lekker in de zon te zitten of als buitenkeuken.

“De Finse saunacultuur is zoveel meer dan enkel de rustgevende warmte van een sauna. Het betekent ook even afkoelen, gezellig samenzitten en genieten van de sfeer voor en na de sauna. Dat is precies wat we ook aan niet-Finnen willen tonen, en de exportmarkt is zeer belangrijk voor ons in de verkoop van sauna’s en van het hele saunaconcept.” 

 

Een elegant, uniform geheel 

De Kirami FinVision® Annex-modules werden ontwikkeld in een uniforme uitstraling, waardoor ze een elegant geheel vormen. De buitenkant van de sauna, kleedkamer, lounge en terras zijn gemaakt van panelen uit zwarte spar. Zo passen ze mooi bij elkaar en vormen ze één uniform geheel. Achteraf kan iedereen naar eigen wens extra delen toevoegen, zonder de stijl te doorbreken.

Ook aan de uniformiteit van het interieur werd veel aandacht besteed. Aan de binnenkant zijn alle modules bekleed met donker warmtebehandeld hardhout, en zijn de ramen en glaspartijen in de lounge en kleedruimte gemaakt van gehard glas. Voor de verlichting van de lounge en het terras wordt gebruikgemaakt van ledlampen. De kleedkamer kan aan de binnenkant uitgerust worden met een bankje en kleerhanger, waar bovendien ook ledverlichting aan kan worden toegevoegd.

Het aankoopproces en de installatie van de verschillende delen zijn kinderspel: je plaatst de modules gewoon naast elkaar en maakt ze aan elkaar vast. Het enige waar je voor moet zorgen, is een stabiele ondergrond in de tuin, zoals kiezelsteentjes of een betonplaat.

 

Drie verwarmingsopties, met infraroodkachel als meest recente optie

De Kirami FinVision® -Nordic misty wordt standaard geleverd met elektrische kachel en stoomkachel. Vandaag kun je ook kiezen voor infraroodkachels tegen de achterwand om de sauna te verwarmen. Deze drie types verwarming, (infrarood, elektrisch en stoomkachel) kunnen ook met elkaar gecombineerd worden, en al dan niet tegelijk gebruikt worden.

“De stoomkachel-optie voegden we initieel toe aan de Nordic misty op basis van de verlangens van onze klanten. Ook de infraroodsauna is het gevolg van vraag van de klanten: zo’n type verwarming geeft nóg meer mogelijkheden qua sauna-ervaring. Zo kun je naast de traditionele sauna en het stoombad nu ook genieten van de warmte van een infraroodsauna”, aldus Arja Saarikoski.

 

 Om meer te weten over de producten uit het Kirami FinVision Annex-concept:

 


 

Meer informatie:

Arja Saarikoski, Export verkoop, Kirami Oy, tel. +358 50 357 7403, arja.saarikoski@kirami.fi

 

Photos:  https://bit.ly/3yWqOt0

Captions:

  • 1-3: De naadloos verbonden Kirami FinVision® Annex-modules laten je een buitenoase met sauna creëren, volledig volgens je eigen stijl.
  • 4-6: Met de Kirami FinVision® -lounge Nordic misty kun je heerlijk ontspannen, gezellig samen genieten en zelfs overnachten. 
  • 7: De Kirami FinVision® Annex-modules beschikken over ledverlichting.
  • 8: De Kirami FinVision® -sauna Nordic misty wordt geleverd met een gecombineerde elektrische kachel en stoomkachel.
  • 9: Als nieuw accessoire kun je tegen de achterwand van de Kirami FinVision® -sauna Nordic misty ook een infraroodkachel installeren.
  • 10: De sauna-, lounge-, kleedkamer- en terrasmodules sluiten perfect op elkaar aan en hebben een uniform interieur.

 

Kirami oy is een familiebedrijf dat werd opgericht in 2001. Sinds 28 mei 2021 maakt het deel uit van de Harvia Group. Kirami bekendstaat om hottubs en baden van hoge kwaliteit. Niet alleen de Kirami-hottubs kennen een enorme groei, ook de Kirami FinVision® -sauna's van het bedrijf zijn erg populair geworden. Het Kirami FinVision® Annex-concept slaat op modules die compatibel zijn met de sauna, zoals een kleedkamer, lounge of terras. Zo wordt de sauna-ervaring nóg leuker. Het Outstanding by Kirami-assortiment omvat barbecues, buitenhaarden en buitendecoratieproducten. Het bedrijf heeft tussen de 30 en 90 mensen in dienst, afhankelijk van het seizoen. www.kirami.fi/nl/