Leeg maken

Leeg maken

 

Maak de hot tub leeg | Kirami

V: Welke maat slangkoppeling heeft de afvoerklep van de hottub?

A: Op de afvoerklep van de hottub past een slang met een binnendiameter van 38 mm. Het juiste formaat slang is bij ons als accessoire verkrijgbaar als rol van 10 m.

V: Kan de plaats van de afvoerklep worden gewijzigd?

A: De plaats van de afvoerklep kan worden gewijzigd door een tussen het bad en de kachel te plaatsen verdeelstuk, een tussenafvoerset, die apart wordt verkocht. Met dit accessoire wordt de kachel verder weg van het bad gezet en het in het verlengstuk te plaatsen verdeelstuk maakt het mogelijk het bad aan de kachelzijde van de hottub leeg te laten lopen.

Tussenafvoerset | Kirami
Tussenafvoerset | Kirami

V: Wat te doen, als de afvoerklep is bevroren?

A: Een bevroren klep kunt u het best ontdooien door er warm water over te gieten. De klep keert dan geleidelijk aan terug in bruikbare staat. Probeer niet om een bevroren klep met geweld te openen zonder hem te ontdooien.

V: Wat moet ik doen, wanneer de nieuwe hottub lekt?

A: Dat hangt ervan af waar hij lekt. Gecontroleerd moet worden of de rubber slangen bij de kachelaansluitingen zonder rimpels in de klemmen zitten en voldoende ver over de leiding zijn geschoven. Draai de klemmen strakker aan.

Bij de afvoer en andere plaatsen met schroefdraad moet voldoende schroefdraadtape worden aangebracht, zodat een dichte aansluiting wordt verkregen, zonder dat de schroefdraad tot het eind wordt aangedraaid. Over het algemeen is 15-20 slagen een geschikt aantal.

Maak de hot tub leeg | Wat moet ik doen, wanneer de nieuwe hottub lekt?
Maak de hot tub leeg | Wat moet ik doen,
wanneer de nieuwe hottub lekt?

 

Genießen die schönen Bademomente! Entdecken unsere umfangreiche Auswahl an Zubehören und auschecken die Badefassmodelle von Kirami!