Bij Kirami kunt u nu naast hottubs ook een buitensauna bestellen

Kirami’s FinVision® -sauna is een stukje vakmanschap van hoge kwaliteit. De sauna is gemaakt van oppervlaktebehandelde vurenhouten schorsplanken en naaldhoutmultiplex. Binnenin de sauna heerst een huiselijke sfeer die elke gebruiker laat ontspannen. Dankzij de grote ramen waant de saunaganger zich middenin de natuur. 

– De sauna is een klant-en-klare, ter plaatse te monteren module met alle toebehoren. Hij wordt in uw tuin geplaatst op een vlakke ondergrond, bijvoorbeeld op een grindbed of een betonnen plaat.

Download de Kirami FinVision® -sauna cataloque 2022 (ENG)

 

KIRAMI FINVISION® ANNEX 

Annex is het Latijnse woord voor aanbouw of uitbreiding, en volgens ons is het een ideale omschrijving van alles waar het Kirami FinVision® Annex-concept van Kirami voor staat. Met de perfect bij elkaar passende modules van Kirami kan iedereen naar eigen voorkeur en beschikbare ruimte een geheel op maat samenstellen, met centraal natuurlijk de Kirami FinVision® -sauna’s. 

De Finse saunacultuur is ten slotte zoveel meer dan enkel genieten van de ontspannende warmte van een sauna, al is dat natuurlijk het meest essentiële aspect van het saunabaden. Maar het gaat ook om plezier beleven en samen zijn, niet alleen voor, maar vooral na de sauna. Verfrissing, het genot van een ontspannend gevoel en een ontspannende sfeer, lekker eten en gewoon buiten zijn. 

Annex is het Latijnse woord voor aanbouw of uitbreiding | Kirami FinVision® Annex
Annex is het Latijnse woord voor aanbouw of uitbreiding

 

Bij Kirami willen we de wereld kennis laten maken met een allesomvattende sauna-ervaring, dus bieden we iedereen de kans om de elementen te kiezen die het best bij hem of haar passen. Precies daarom ontwikkelden we het Kirami FinVision® Annex-concept. 

Naast de sauna kun je ook kiezen voor een kleedruimte, een verfrissingsruimte met een dompelbad, en zelfs een lounge waar je na de sauna samen tijd kunt doorbrengen of gasten kunt ontvangen. Kirami FinVision® Annex kan worden aangevuld met Kirami hottubs en Outstanding-vuurhaarden, barbecues en buitenmeubels. Samen vormen ze de perfecte setting om optimaal van het buitenleven te genieten. 

 Lees meer over Kirami FinVision® Annex-modules

Kirami FinVision® -sauna Nordic misty

De buitenkant van de Kirami FinVision® -sauna werd reeds behandeld en is gemaakt van panelen uit sparrenhout en hittebehandeld hard hout. Aan de binnenkant moderniteit troef, waar de donkere kleur en de geur van het hittebehandelde espenhout voor een aangename en uitnodigende sfeer zorgen. In de Kirami FinVision® -sauna Nordic misty van Kirami heb je de optie om tegen de achterwand vier infraroodradiatoren te plaatsen.

Meer informatie over de nieuwe Nordic misty -sauna op de website

Kirami FinVision® -sauna Original

De Original -sauna is de ideale oplossing voor al wie van traditie houdt. Het oppervlak uit massief Fins naaldhout en multiplex van sparrenhout werd reeds voorbehandeld. Begin 2022 ontwikkelden we een nieuwe versie van het dak van de Original -sauna, waardoor we de sauna nu volledig afgewerkt en compleet kunnen leveren.

Maak kennis met het Kirami FinVision® -sauna Original product.

 

Kirami FinVision®-sauna is een stukje vakmanschap van hoge kwaliteit | Kirami
Kirami’s FinVision® -sauna is een stukje vakmanschap van hoge kwaliteit

 

Sauna en hottub, de beste vrienden

Sauna en hottub zijn in Finland vaak onafscheidelijke vrienden: waar een hottub is, is ook een sauna. Na het zweten in de sauna is het fijn om even buiten af te koelen en daarna te ontspannen in de gelijkmatig warme hottub. De sauna is de kroon op het genot van de hottub. In de sauna kunt u genieten van de stilte en het gesis van de saunakachel, terwijl u in de hottub de geluiden van de natuur rondom kunt horen. 

Kirami FinVision® Experience textielwaren

Kirami FinVision® Experience kylpytekstiilit | Kirami
Kirami FinVision® Experience kylpytekstiilit 

De badjassen, handdoeken en pefletti uit de Kirami FinVision® -Experience-reeks werden ontworpen in een uniform kleurenpalet, dat perfect bij je sparuimte past. De toilettas van de Kirami FinVision®-Experience is het resultaat van een unieke samenwerking met Purye Clothing.

Sauna mededelingen

Maak van je tuin een ware oase met Kirami FinVision® Annex 31.5.2022  

Kirami lanceert een nieuwe sauna voor de Europese markt 08.12.2021 

Hottub-fabrikant Kirami verdrievoudigt oppervlakte voor productie van sauna’s 3.3.2021

s Werelds grootste hottubproducent, Kirami uit het Finse Sastamala, breidt z’n productie uit

Sauna blogit

Finland-blogger René Schwarz test de Kirami FinVision®-sauna

Sauna’s en hottubs: ook in Zweedse tuinen

Geniet van een Finse sauna of hottub met schitterend zeezicht bovenop de Schotse kliffen

Geen hottub zonder sauna – het unieke verjaardagspakket met een speciale hottub en Kirami FinVision® -sauna

‘Sauna from Finland’ brengt sauna’s naar de wereld

Zowel een sauna als een hottub in de tuin gezet