Kirami productcatalogus 2022

Kirami productcatalogus 2022

 

Kirami productcatalogus 2022

Kirami levert hoogstaande hottubs, handgemaakte Kirami FinVision-sauna’s, Outstanding-tuinproducten en een brede waaier aan apparatuur en accessoires.

Het Kirami-verhaal begon in 2001, dus 21 jaar geleden. De eerste hottubs werden geïmporteerd uit Zweden, maar al snel startte het bedrijf zijn eigen productie. In 2006 nam de onderneming een nieuw pand in gebruik, en breidde ze haar productgamma uit, met onder andere hottubs uit warmtebehandeld hout. Begin 2011 trok Kirami naar het huidige gebouw van ruim 3.300 m², om een jaar later hottubs op de markt te brengen met binnenbekleding uit plastiek en een overzichtelijk gamma chemicaliën voor waterbehandeling.

2015 betekende opnieuw een breder productgamma, met bijvoorbeeld de hoogstaande Outstanding-reeks met focus op barbecues, houtkachels voor buiten en tuinmeubilair uit robuust maar trendy cortenstaal. In 2019 ontwikkelde Kirami zijn allereerste Kirami FinVision-sauna – een model dat nauw met de natuur verbonden is. De grote populariteit van de producten zorgde er vervolgens voor dat het bedrijf kon blijven groeien.

Kirami AB zag in februari 2020 het levenslicht in Zweden, en dankzij de samenwerking met verschillende nieuwe ketens zag het bedrijf het aantal verdelers toenemen. Sinds 28 mei 2021 ten slotte maakt Kirami deel uit van de Harvia-groep. Behalve voor de Finse markt ontwikkelt Kirami ook producten voor de exportmarkt, zodat klanten uit heel Europa, plus Japan en de VS kunnen genieten van de hottubs en sauna’s van Kirami.

Kirami streeft ernaar om hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten aan te bieden waar je als gebruiker trots op kunt zijn. Alle hottubs, baden en Kirami FinVision-sauna’s zijn met de hand gemaakt met gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen, en worden vervaardigd in de Kirami-fabriek in Sastamala (Finland).

 

We wensen je veel plezier met het doorbladeren van onze nieuwe Engelse catalogus!

 

Kirami tuotekuvasto 2022 | Kirami - Warmer feelings.
Ontdek ons grote gamma hottubs, de extreem populaire Kirami FinVision-sauna’s, de duurzame barbecues uit de Outstanding-reeks, buitenvuren en tuindecoratie, plus een groot aanbod aan accessoires.

 

 

Please remember to register your hottub

Customers can register their Kirami hot tub bought after 2015. With the registration information Kirami can help out with your questions and needs for accessories or spare parts.