• Kirami FinVision® -sauna Nordic misty
  • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty

Kirami lanceert een nieuwe sauna voor de Europese markt

Kirami, ‘s werelds grootste hottub-fabrikant, breidt zijn gamma uit met een gloednieuwe sauna. De Kirami FinVision ‘Nordic misty’-sauna kan niet alleen gebruikt worden als traditionele sauna, maar ook als relax-ruimte, volledig in de sfeer van een stoombad. Deze nieuwe sauna werd speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en wordt volledig afgewerkt bij de klant geleverd, zodat ze onmiddellijk gebruikt kan worden.

 

De Nordic misty is een kant-en-klare sauna | Kirami FinVision -sauna
De Nordic misty is een kant-en-klare sauna

 

De Kirami FinVision ‘Nordic misty’-sauna is een logisch vervolg op de modulaire Kirami FinVision-sauna, een absoluut succesverhaal voor Kirami. Deze Kirami FinVision-sauna werd in 2019 gelanceerd en is een bestseller op de Europese markt, zeker in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe Nordic misty-sauna speelt sterk in op de verwachtingen van de Europese klant.

“De Nordic misty is een kant-en-klare sauna. Ze wordt volledig afgewerkt bij de klant geleverd, zodat deze alleen nog de elektronische kachel in het stopcontact moet steken", aldus Kirami-CEO Mika Rantanen.

Anders dan bij de eerste Kirami FinVision-sauna is de nieuwe Nordic misty-sauna zelfs uitgerust met een vooraf geïnstalleerd dak. Dankzij de beperkte afmetingen kan ze ook gebruikt worden in kleinere tuinen. Het enige waar de klant voor moet zorgen, is een stabiele ondergrond, zoals grind of een betonplaat.

 

Lees meer in de release

Ontdek de features van de Kirami FinVision -sauna Nordic misty