Accessoires

Accessoires voor de allergezelligste badmomenten

Met de originele Kirami-accessoires wordt je badervaring nóg gezelliger en warmer.

Een hoes zorgt ervoor dat het water in de hottub sneller opwarmt | Kirami - Warmer feelings.Hot tub onderdelen:

De belangrijkste accessoires zijn natuurlijk beschermhoezen en drankhouders. Voor al onze hottubs bestaan er hoezen, waarbij je in de meeste gevallen de keuze hebt uit een plastic hoes en een isolerende hoes. Er bestaan zowel modellen voor hottubs met externe als met interne kachel.

Een hoes zorgt ervoor dat het water in de hottub sneller opwarmt, langer op temperatuur blijft en ook de volgende dag gemakkelijker verwarmd kan worden. Dankzij een doek komt er geen vuil en stof in het badwater en blijft de hottub schoon, ook wanneer er geen water in zit. Daarnaast garandeer je de veiligheid, bijvoorbeeld voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Ten slotte beschermt een hoes de binnenkant van je hottub ook tegen uv-stralen.

 

Kirami Tubbar 2 | Kirami - Warmer feelings.De stijlvolle drijvende drankhouder Tubbar 2 is door Kirami zelf ontworpen. De drankhouders van Kirami zijn van hoogstaande kwaliteit en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Je drankje blijft altijd lekker fris en is perfect beschermd tegen de warmte van het badwater. Bovendien zijn ze uiterst grappig om naar te kijken; ze drijven constant tussen de baders, die steeds hun drankje binnen handbereik hebben en dus niet meer hoeven op te staan voor een verfrissing.

 

  Youtube: Kirami Tubbar 2

 

 

Hottub-vervangonderdelen:

deurtje voor de kache en anoden | Kirami

Kirami beschikt over een groot gamma accessoires en vervangonderdelen om je badervaring nóg gezelliger en leuker te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glazen deurtje voor de kachel, zodat je naar de gezellige gloed van het vuur kunt kijken, of de anoden staaf die de kachel beschermt tegen roest. Alle Kirami-kachels zijn standaard uitgerust met deze staaf, die je best elk jaar controleert en indien nodig vervangt..

 

 

 

 

Badtextiel:

Kirami FinVision Experience -producten | KiramiDe Kirami FinVision Experience vormt in onze ogen de essentie van de Kirami-producten: sensaties, plezier en ervaringen. Bij het ontwerp van het logo wilden we dat de grafische stijl natuurlijkheid, levensplezier en authenticiteit uitstraalde, telkens basiselementen van het Kirami-DNA. De badjassen, handdoeken en pefletti uit het Kirami FinVision Experience-gamma zijn speciaal ontworpen in bij elkaar passende kleuren, zodat je volledige spa-ruimte baadt in een harmonieus kleurenpalet. De Kirami FinVision Experience-toilettas is het resultaat van een unieke samenwerking met Purye Clothing en wordt in Finland vervaardigd op basis van gerecycled zeilmateriaal, in combinatie met een klein stukje upcycled leer. Elke toilettas is uniek en werd zorgvuldig met de hand geselecteerd uit gebruikte zeilmaterialen.